Zoeken Contact Menu

Reinaerde ZiZo

print

Reinaerde ZiZo

Eetcafé, cadeauwinkel en atelier voor mensen met een beperking

Adres
Oudegracht 281-283
Plaats
3511PA Utrecht
Telefoon
030 230 04 63
Reinaerde
Manager
Erika van Leusden
T. Manager
06-21 68 34 58

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag:
10:00 uur
- 17:00 uur
Woensdag:
10:00 uur
- 17:00 uur
Donderdag:
10:00 uur
- 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 uur
- 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 uur
- 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Algemene beschrijving

ZiZo bestaat uit een winkel, atelier en eetcafé, gevestigd in hartje Utrecht aan de Oudegracht. ZiZo werkt commercieel en klantgericht. De cliënten zetten zich onder professionele begeleiding, elke dag voor 100% in om gasten en klanten van dienst te zijn. ZiZo is een plek waar cliënten zich kunnen ontplooien.

Eetcafé
In het eetcafé voeren de cliënten verschillende horecawerkzaamheden uit. De werkzaamheden bestaan uit bedienen van gasten, maaltijden bereiden, taarten bakken, in de koffiehoek werken en schoonmaak taken. Daarnaast worden er ook cateringen op locatie verzorgd.

Winkel en atelier
In de winkel worden er originele ambachtelijke producten verkocht. De werkzaamheden bestaan uit klanten te woord staan, afrekenen, het inpakken van cadeautjes en creatieve producten maken/ontwikkelen zoals kaarten en het schilderen van vogelhuisjes.

Voor wie?

Voor 24 mensen met een verstandelijke beperking. De leeftijd van cliënten varieert van 18 jaar tot 50 plus. Zij hebben affiniteit met de werkzaamheden die op deze locatie plaatsvinden.

Specifieke eisen
Deelnemers vinden het leuk om hard te werken. Ze zien er representatief uit en kunnen klanten vriendelijk te woord staan. Hygiënisch werken is heel belangrijk voor de cliënten in het eetcafé.

Dienstverlening
Er zijn minimaal twee begeleiders aanwezig die de cliënten ondersteunen bij de werkzaamheden. De begeleiding is gericht op het vergroten van vaardigheden om in het bedrijf te kunnen werken. Er is veel aandacht voor de samenwerking van cliënten onderling en voor klantvriendelijkheid.
Omgeving

ZiZo is gevestigd in een monumentaal pand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Er is een pauzeruimte en een buitenplaats waar cliënten ook kunnen pauzeren.

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Invalidentoilet aanwezig
  • Cliënten nemen hun eigen lunch mee
  • Bereikbaarheid OV: op loopafstand van bushalte

Verwijzing en indicatie
Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering).
Zit je nog op school, dan is een stageplek mogelijk
Meer informatie op de website van ZiZo

Aanmelden, bezoek en informatie:

Voor aanmelden, oriëntatie bezoek of meer informatie, kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie.

Voor overige informatie over de dienstverlening van Reinaerde kan contact opgenomen worden met Klantadvies van Reinaerde.

Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl