Zoeken Contact Menu

Reinaerde Singelhof

print

Reinaerde Singelhof

Wonen in de wijk voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en aanverwante problematiek

Adres
Singelhof 29
Plaats
3442AR Woerden
Telefoon
0348 43 55 50
Reinaerde

Telefoon

Begeleiding verdieping A en B: 0348 43 55 50
Begeleiding verdieping C en D: 0348 43 55 57

Algemene beschrijving

Het Singelhofcomplex bestaat uit vier appartementencomplexen, waarvan in één complex 36 Reinaerde cliënten wonen. Het complex is ruim van opzet en oogt aantrekkelijk, onder andere door het gebruik van verschillende kleuren en een klassieke uitstraling. De toegang van de entree van de woningen is beveiligd. De 36 studio’s zijn verdeeld over vier verdiepingen. Op de eerste drie verdiepingen zijn 10 studio’s met een gemeenschappelijke woonkamer. Op de vierde verdieping zijn 6 studio’s zonder gemeenschappelijke woonruimte. De studio,s zijn ruim van opzet met een gemiddelde grootte van 35 m2. De studio’s hebben naast een ruime woon-slaapruimte, een keukenblok, grote badkamer en een berging. In het gebouw is een lift aanwezig. Het gebouw is beperkt rolstoeltoegankelijk.

Voor wie?

Singelhof is geschikt voor cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking kan er sprake zijn van milde bijkomende problemen, op bijvoorbeeld zintuiglijk of psychiatrisch gebied.

Dienstverlening

Binnen Singelhof zijn medewerkers 24 uur per dag aanwezig. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig. De ondersteuning en begeleiding wordt afgestemd op de individuele behoeften en mogelijkheden. Afspraken over zorg en ondersteuning worden vastgelegd in een ondersteuningsplan dat afgestemd is op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. Cliënten kunnen gebruik maken van een intercom met beeldtelefoon om de voordeur te openen. Daarnaast kunnen zij via de telefoon een spreek-luisterverbinding met de begeleiding tot stand brengen.

Vrijetijdsbesteding

Omgeving

Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden en biedt een uniek uitzicht over de Singel. Singelhof ligt op loopafstand van het centrum van Woerden. Treinstation Woerden ligt in de directe omgeving evenals het ziekenhuis en verschillende sportclubs.

Financiering

Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centraal Administratiekantoor (CAK) houdt maandelijks een inkomensafhankelijke bijdrage in.

Verwijzing en indicatie
  • U kunt hier terecht met een indicatie van het CIZ
  • Deze locatie is het meest passend voor cliënten met een "ZZP" VG: 3, 4, 5, 6, 7, 8


Wachtlijst
Op de pagina 'Wachtlijst en beschikbaarheid' vindt u informatie over wachttijden bij Reinaerde.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Wilt u een oriëntatiebezoek brengen,
u aanmelden of meer informatie over
de dienstverlening van Reinaerde?
Neem dan contact op met
Klantadvies van Reinaerde.

Postadres: Postbus 3364
3502 GJ Utrecht
Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl