Zoeken Contact Menu

Reinaerde IJsselveld Oost

print

Reinaerde IJsselveld Oost

Wonen in de wijk met begeleiding voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking

Adres
Tiranastraat 25
Plaats
3404CJ IJsselstein
Telefoon
06 23 00 30 24
Reinaerde

Algemene beschrijving
IJsselveld Oost bestaat uit meerdere kleinschalige woonvoorzieningen in IJsselstein.
De Lanceerplaats (1e verdieping) en de Landingsplaats (begane grond) zijn twee flats gelegen in de wijk IJsselveld Oost met ieder plek voor vier cliënten.
De Dissel is een eengezinswoning in de wijk Achterveld met plek voor vier cliënten.In de wijk Zenderpark liggen meerdere individuele woningen verspreid over de wijk.
Voor wie?

IJsselveld Oost biedt ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende (psychiatrische- en gedrags-) problematiek.
Zij hebben een intensieve ondersteuningsvraag die veelal voortkomt uit een belast verleden. Hierbij valt te denken aan dakloosheid, ernstige psychiatrische problematiek of verslavingsproblematiek.
In de ondersteuning aan deze cliënten werken wij dan ook in een multidisciplinair samenwerkingsverband met onze ketenpartners.

Dienstverlening

Binnen IJsselveld Oost is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Er zijn meerdere diensten per dag, verdeeld aanwezig over alle woningen  tussen 7.30 en 22.30. Daarnaast zijn zij telefonisch bereikbaar. Op de Dissel is een slaapdienst aanwezig, zij zijn telefonisch bereikbaar in de nacht.

Methodiek(en)
  • Krachtig en zelfbewust : Kijken naar de mogelijkheden en sterke punten van een cliënt en niet naar problemen en zwakke punten.
Omgeving

De ligging van de woningen, dichtbij dagbesteding, openbaar vervoer, winkels, natuurgebied, medische zorg, sportgelegenheden en het centrum van IJsselstein, biedt vele mogelijkheden voor het participeren van onze cliënten in de samenleving.

Verwijzing en indicatie
  • Deze locatie is het meest passend voor cliënten met een "ZZP" VG: 6, 7


Wachtlijst
Op de pagina 'Wachtlijst en beschikbaarheid' vindt u informatie over wachttijden bij Reinaerde.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Wilt u een oriëntatiebezoek brengen,
u aanmelden of meer informatie over
de dienstverlening van Reinaerde?
Neem dan contact op met
Klantadvies van Reinaerde.

Postadres: Postbus 3364
3502 GJ Utrecht
Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl