Zoeken Contact Menu

Reinaerde Digiteam Woerden

print

Reinaerde Digiteam Woerden

Multimediacentrum voor mensen met een beperking

Adres
Charles Dickensweg 1
Plaats
3446ZD Woerden
Telefoon
0348 48 19 97
Reinaerde

Openingstijden
Maandag:
8:30 uur
- 16:00 uur
Dinsdag:
8:30 uur
- 16:00 uur
Woensdag:
8:30 uur
- 16:00 uur
Donderdag:
8:30 uur
- 16:00 uur
Vrijdag:
8:30 uur
- 16:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Algemene beschrijving

De medewerkers van Reinaerde Digiteam werken met de computer. Zij maken bijvoorbeeld (menu) kaarten, kalenders en ander eenvoudig drukwerk. Medewerkers werken met de programma’s Photoshop en InDesign, verzorgen webdesign en houden zich bezig met het opzetten en onderhouden van de webwinkel van Reinaerde. Verder zijn er medewerkers die zich met digitaliseren in brede zin bezig houden zoals bijvoorbeeld het overzetten van video naar dvd of het inscannen van foto's naar digitale formats voor plaatsing op bijvoorbeeld cd's. Daarnaast zijn er medewerkers die ondersteunende diensten uitvoeren. Bij de receptie bijvoorbeeld (gasten ontvangen, telefoon beantwoorden), bij de administratie (werken met Word, mailings, kopieerwerk) en bij de facilitaire dienst (koffie/thee zetten, licht huishoudelijk werk).
Werktijden: 9.30 – 15.45 uur.

Voor wie?

Voor maximaal 15 cliëntmedewerkers per dag. Zij hebben een licht verstandelijke of lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Specifieke eisen: Medewerkers hebben affiniteit met computers. Voor de diverse functies zijn bepaalde competenties nodig die de medewerkers al hebben of kunnen leren. Zij kunnen solliciteren op diverse functies, zoals de functie van webbeheerder, webdesigner, medewerker digitalisering, administratie, telefonist, facilitair medewerker en medewerker ICT.

Dienstverlening

Bij het Reinaerde Digiteam Woerden werken verschillende begeleiders met specifieke kennis op verschillende gebieden. Er zijn vrijwilligers aanwezig met kennis van Photoshop en InDesign. Nieuwe medewerkers kunnen zich bij Reinaerde Digiteam Woerden bekwamen in deze programma’s. Omdat we werken aan opdrachten voor derden, is de kwaliteit van het werk erg belangrijk.

Methodiek(en)
  • Krachtig en zelfbewust : Kijken naar de mogelijkheden en sterke punten van een cliënt en niet naar problemen en zwakke punten.
Omgeving

Reinaerde Digiteam Woerden ligt in de wijk Snel en Polanen in Woerden. Het nieuwe gebouw is uitgerust met automatische deuren en aangepast meubilair en sanitair voor medewerkers met een lichamelijke beperking.

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Invalidentoilet aanwezig
  • Medewerkers nemen hun eigen lunch mee
  • Bereikbaar met OV: 15 minuten lopen van station Woerden
Financiering

Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centraal Administratiekantoor (CAK) houdt maandelijks een inkomensafhankelijke bijdrage in.

Verwijzing en indicatie
  • U kunt hier terecht met een indicatie van het CIZ

Websitebeheer
De medewerkers van het Reinaerde Digiteam beheren de website EerlijkCadeau, de webwinkel van Reinaerde.
Een video van RTV9 over de opening van EerlijkCadeau, met de medewerkers van het Reinaerde Digiteam en Studio 10, is te zien op YouTube.

Een video van RTV9 over de opening van EerlijkCadeau, met de medewerkers van het Reinaerde Digiteam en Studio 10, is te zien op YouTube.


Wachtlijst
Op de pagina 'Wachtlijst en beschikbaarheid' vindt u informatie over wachttijden bij Reinaerde.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Wilt u een oriëntatiebezoek brengen,
u aanmelden of meer informatie over
de dienstverlening van Reinaerde?
Neem dan contact op met
Klantadvies van Reinaerde.

Postadres: Postbus 3364
3502 GJ Utrecht
Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl