Zoeken Contact Menu

Reinaerde Kopieerservice De Boemerang

print

Reinaerde Kopieerservice De Boemerang

Kopieerservice en winkel voor mensen met een beperking

Adres
Ivor Novellostraat 5
Plaats
3543EE Utrecht
Telefoon
030 670 49 65
Reinaerde
Manager
Erika van Leusden
T. Manager
06 21 68 34 58

Openingstijden
Maandag:
9:00 uur
- 16:00 uur
Dinsdag:
9:00 uur
- 16:00 uur
Woensdag:
9:00 uur
- 16:00 uur
Donderdag:
9:00 uur
- 16:00 uur
Vrijdag:
9:00 uur
- 16:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Algemene beschrijving

Kopieerservice De Boemerang is een kopieerservice en winkel. Hier werken cliënten die graag administratief en dienstverlenend bezig zijn. Klanten kunnen cadeaus, ansichtkaarten kopen en kopieer-, lamineer,- of inbindwerk laten doen. Naast het uitvoeren van opdrachten voor klanten die in de winkel komen, doen de cliënten mailing -en inpakwerkzaamheden voor bedrijven. Dat kan bijvoorbeeld zijn het vullen van informatiemappen, het verwerken van brieven en het inpakken van pakketten en eventueel het postklaar maken van de mailing.

Werktijden voor cliënten:  8.30 – 15.30 uur.

Voor wie?

Voor ongeveer 15 mensen per dag met een beperking. Zij hebben affiniteit met de werkzaamheden die op deze locatie plaatsvinden. Hiervoor zetten zij zich graag in. Daarnaast gaan zij graag met mensen om en zijn ze representatief.

Dienstverlening

Dagelijks zijn er twee begeleiders aanwezig. Zij ondersteunen cliënten bij de dagelijkse werkzaamheden. Samen met de cliënt en zijn netwerk wordt bepaald welke ondersteuning wenselijk is. Dit wordt vastgelegd in het ondersteuningsplan. De begeleiders zijn agogisch opgeleid.

Omgeving

Kopieerservice De Boemerang ligt in de wijk Terwijde in Utrecht. Het pand is gevestigd op de begane grond van het prominente gebouw De Boemerang. Het is een gezellige en kleine werkomgeving.  Er is een aparte keuken waar cliënten kunnen lunchen en koffie drinken. Kopieerservice De Boemerang biedt cliënten die dat nodig hebben de mogelijkheid om te werken met aangepast materiaal, zoals vouw- en telmallen ed..

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Invalidentoilet aanwezig (met plafondlift)
  • Cliënten nemen hun eigen lunch mee
  • Bereikbaarheid OV: bushalte nabij, ook op loopafstand van station Terwijde

Reinaerde Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Bij de kopieerservice kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.

Bekijk de website van Kopieerservice de Boemerang

Verwijzing en indicatie
Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering).
Zit je nog op school, dan is een stageplek mogelijk.

Aanmelden, bezoek en informatie:

Voor aanmelden, oriëntatie bezoek of meer informatie, kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie.

Voor overige informatie over de dienstverlening van Reinaerde kan contact opgenomen worden met Klantadvies van Reinaerde.

Telefoon: 030 28 75 210
E-mail: klantadvies@reinaerde.nl