HomeInnoveren doe je samen
Innoveren doe je samen
thumb

Innoveren doe je samen

Voorbereiden op de toekomst, dat doen we met elkaar!

De wereld verandert snel. Nieuwe technieken en sociale ontwikkelingen beïnvloeden meer en meer ons dagelijks leven. Innoveren doen we bij Reinaerde al langer.

thumb

Organisatie en Innovatie

Vanuit het onderdeel ‘Organisatie en Innovatie’ gaan we nog verder: we versnellen innovaties en brengen verbinding tussen initiatieven. Versnellen is nodig om ons gericht voor te bereiden op de (wat) verdere toekomst. En dat doen we met elkaar! Je bent welkom om jouw bijdrage hieraan te leveren.

Wil je meer weten, stuur dan een mail aan: innovatie@reinaerde.nl

De Uitleen

Op de eerste dag van de E-healthweek opende Reinaerde De Uitleen. Dit is een mediatheek vol met technologische producten. Zo kan iedereen binnen Reinaerde een product rustig uitproberen en testen. Deze opening viel in de nationale E-healthweek.

De Uitleen is te vinden bij Studio 10 in Nieuwegein. Hier vandaan worden de producten aangeboden aan iedereen binnen Reinaerde. In De Uitleen vind je nieuwe producten, zoals de CRDL, een VR-bril en de robotkat. Wil je meer weten over de uitleen? Stuur dan een mail naar: uitleen@reinaerde.nl of kijk op de pagina over De Uitleen.

Meer innoveren doe je samen