Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Selma Lagerlofweg

Verzorgende in Woerden, uren in overleg

Wij zoeken een verzorgende op de Selma Lagerlöfweg in Woerden. De werktijden zijn onregelmatig en de uren in overleg.

Hoe je als Verzorgende positieve energie brengt

Je werkt in een team met meer dan 20 vaste collega's, stagiaires, leerlingen en vrijwilligers. Met je collega's: verpleegkundige, verzorgende en begeleiders zorg je ervoor dat de bewoners een prettige dag hebben en de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Je werkt doorgaans met 4 collega's. Gedurende de nachtdienst is ondersteuning van de slaapdienst mogelijk. Na een inwerkperiode van ongeveer een maand heb je voldoende gerichte kennis van de theorie in de praktijk gebracht om zelfstandig je werk uit te voeren. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het behandel- en het begeleidingsplan. Je werkt volgens een dag-planning en veelal bij bewoners op hun eigen appartement.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg voor de bewoners zoals afgesproken met het behandelteam.

Thuis bij Reinaerde

Bij de Selma Lagerlöfweg in Woerden wonen 26 volwassen bewoners met een lichamelijke beperking en soms ook met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Ook wordt er zorg geboden aan mensen die vanwege een progressief ziektebeeld ondersteuning nodig hebben. De hoofdlocatie in een gebouw waar 22 bewoners in hun eigen appartement wonen. Daarnaast is er een vestiging waar 4 bewoners zelfstandig wonen maar wel gebruik maken van de ondersteuning van de hoofdlocatie. Waar mogelijk en gewenst maken bewoners overdag gebruik van werk of dagbesteding buitenshuis. De bewoners delen hun eigen vrije tijd in en kunnen gebruik maken van de activiteiten op de hoofdlocatie. De locatie bevindt zich op loopafstand van station Woerden. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk ons filmpje om meer beeld te krijgen bij het werken op deze mooie locatie:

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent

 • Je hebt een relevante opleiding;
 • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige (werk)houding;
 • Je hebt een flexibele mindset;
 • Je stemt jouw handelen af op die van de bewoner;
 • Je bent emotioneel weerbaar en kunt relativeren;
 • Je bewaart rust en brengt overzicht aan;Humor is een pré.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Pas jij bij ons? Bewoners en medewerkers staan altijd open voor een praatje en kunnen jouw vragen beantwoorden.
Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Leonie Dingemans,  06-23498749.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.