Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Kindercentrum de Ster

Begeleider C, 24-32 uur, Kinderdagcentrum de Ster, Vleuten

Ben jij de nieuwe collega die onze lieve, grappige en enthousiaste kinderen komt begeleiden?

De werkplek
Sommige kinderen met een ontwikkelingsachterstand of beperking zijn het beste op hun plek op een kindercentrum. In Vleuten is hiervoor de mogelijkheid bij kindercentrum De Ster. Bij De Ster ligt de nadruk op het leren van praktische en sociale vaardigheden. Communicatie met het kind staat centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve behandeling ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden.

De Ster biedt in verschillende groepen plaats aan kinderen tot en met achttien jaar. De werktijden zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur. 

Wie ben jij?
Je behandelt en begeleidt kinderen op de groep volgens het afspraken uit het ondersteuningsplan. Met je collega's stel je (individuele) dagprogramma's op. Passende werkdoelen formuleren en wensen en mogelijkheden inventariseren. Daar ligt jouw kracht. Samen met de cliënt en zijn familie ga je daarom op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Daarbij stuur je vooral op het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en bent flexibel inzetbaar. Je hebt een proactive houding, bent taakvolwassen en kan goed relativeren. Je weet om te gaan met epilepsie.

Wat bieden wij?
Een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week zijn bespreekbaar. Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40.
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.


Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mirjam van der Zijde, telefoon: 06–83087942 of met Marije van der Werf, telefoon : 06-12073675

Je kunt solliciteren tot 27 januari 2020. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 3 februari.