Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Zwangerschapsvervanging: begeleider B, Dagcentum 't Zand

Dagcentrum 't Zand, Utrecht zoekt begeleider B wegens zwangerschapsvervanging

Heb jij de energie en kwaliteiten die wij heel goed kunnen inzetten in de periode van 15 maart tot 15 juni 2020 op Ontdek en Creo? Solliciteer dan snel! Wij zoeken jou!

Hoe je als Begeleider B positieve energie brengt 

Je ondersteunt en begeleidt cliënten vanuit de visie van Reinaerde. In de ondersteuning op Creo en Ontdek ligt de nadruk op het aanbieden van gevarieerde, creatieve activiteiten. In een veilige en sfeervolle omgeving wordt de cliënt gestimuleerd en  uitgedaagd om nieuwe ervaringen op te doen, vaardigheden te behouden en deze waar mogelijk in kleine stapjes te vergroten. Het ondersteunen van de ADL is onderdeel van je werk. Je bent in staat je eigen menig te geven, te enthousiasmeren en aan te sluiten bij de cliënt en je collega's. Je gaat werken op groep Ontdek en Creo. Op internet kan je de informatie vinden van beide groepen. www.reinaerde.nl

Thuis bij Reinaerde, dagcentrum ’t Zand

Dagcentrum 't Zand in Utrecht is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een midden tot ernstige vaak meervoudige verstandelijke beperking. Er werken 76 cliënten verdeeld over 5 dagen en 6 groepen. Het is een gevarieerde groep cliënten in de leeftijd van 18 tot 80 jaar. Ondersteuningsvragen variëren sterk. Dagcentrum ’t Zand staat midden in de wijk. Wij vinden het belangrijk dat de mensen van ’t Zand zichtbaar zijn. Cliënten verrichten verschillende buitenactiviteiten waarbij ze betekenisvol zijn voor de mensen in de wijk.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding (minimaal niveau 3)
  • Je hebt affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • Je bent creatief en vindingrijk in het aanbieden van allerhande activiteiten;
  • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen;
  • Het ondersteunen in de ADL maakt onderdeel uit in het werk op dagcentrum ’t Zand.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
  • Een contract voor bepaalde tijd vanaf 15 maart tot 15 juni 2020 voor 30 uur p/w.
  • Een salaris van maximaal €2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct en uiterlijk tot 25 januari 2020. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met de locatie: 030- 242 75 55.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.