Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider B

Begeleider B, 16 tot 32 uur, Burgemeester Burgerhof in Harmelen

Ben jij de nieuwe medewerker die samen met een leuk team, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van mensen met een beperking?

Jouw werk

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol (conform ondersteuningsplan) waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Het uitvoeren van één of meerdere door de manager of begeleider C gedelegeerde teamtaken.

De werkplek

De Burgemeester Burgerhof in Harmelen is een woonlocatie met 24 uur begeleiding voor 27 volwassenen met NAH. De leeftijd van de cliënten varieert van 40 tot 76. Begeleiders werken in wisselende diensten 7 dagen per week inclusief actieve nachtdiensten. Reinaerde De Burgemeester Burgerhof ligt in Harmelen, tussen Utrecht en Woerden in. Elke cliënt heeft zijn eigen kamer en badkamer. Daarnaast zijn er twee huiskamers waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. De Burgemeester Burgerhof bestaat uit een woonlocatie waar 22 cliënten wonen. Daarnaast is er een nevenvestiging waar 4 cliënten wonen die zelfstandiger zijn maar wel gebruik maken van de 24 uur zorgverlening. 1 cliënt woont zelfstandig in een zelfstandige woning.

De Burgemeester Burgerhof omarmt het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers. Planetree biedt de Burgemeester Burgerhof handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 3) een VIG diploma is een pré. 
 • Je hebt kennis/ ervaring van mensen met NAH of bent bereid je dit eigen te maken. 
 • Je maakt een bewuste keuze voor de doelgroep en bent bereid om he kennis en kunde op de hoogte te houden. 
 • Je bent flexibel en gaat in overleg met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en past zijn handelen daarop aan. 
 • Je stemt de begeleiding af op de verschillende cliënten en diens veranderende behoefte. 
 • Je maakt doelen uit het ondersteuningsplan overzichtelijk door ze in stappen te verdelen. 
 • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding.
 • Je hebt ervaring met het omgaan met (verbale) agressie en emoties en schrikt hier niet van af. 
 • Je bent voorspelbaar en consequent in je gedrag en vertelt wat anderen van je mogen verwachten. 
 • Je bent werkondernemend. Je wilt jezelf ontwikkelen heb een proactieve houding en kan inspelen op veranderingen.
 • Je bezit een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. 
 • Je bent in de toekomst flexibel inzetbaar bij beide locaties. 
 • Je bent bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

Gesprekken

De gesprekken worden gepland op afspraak.

Wij bieden

Een contract van 16 tot 32  uur per week, in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1.800,- en max. € 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Landzaat, 06 - 227 37 108.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.