Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Boog 6

Begeleider, De Heygraeff Woudenberg, 24-28 uur per week

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen achtergrond en uitdagingen. Jij kijkt naar wat jouw bewoners nodig hebben en welke hulp zij kunnen gebruiken. De glimlach die het je oplevert, geeft je veel voldoening.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen op te starten en klaar te maken om richting de dagbesteding te gaan, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven, naast de vaste taken die er zijn om de locatie goed draaiende te houden. Je werkt vanuit de ondersteuningsplannen die met jouw ondersteuning zijn opgesteld door collega begeleiders. Belangrijke zaken leg je met je collega vast in het digitale cliëntendossier en jullie overleggen over voortgang, huishoudelijke zaken en de benodigde ondersteuning. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden of behouden van verworven vaardigheden, waar je samen aan werkt.

Jouw werkplek, Boog 6

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 6 wonen 12 volwassen cliënten, verdeeld over twee woningen, met een ernstig verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. De cliënten hebben veelal een autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking. Op het terrein van De Heygraeff zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. De cliënten gaan overdag naar dagbesteding binnen De Heygraeff of een andere plek binnen Reinaerde.

De cliënten hebben allen een eigen woon/slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer. Er is een grote gezamenlijke woonkamer. Het avondeten wordt gezamenlijk genuttigd en in de weekenden wordt er zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract als na je proeftijd van 2 maanden blijkt dat je bij ons past.
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2.675,-  bij 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent als Begeleider
Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-opleiding richting zorg (zoals Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3.
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar, eventueel kunnen de uren uitgebreid worden doordat je ingezet wordt binnen regio Woudenberg.
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om afwisselend te werken op dagbesteding en wonen.
 • Je bent voornamelijk werkzaam op de woning, maar je kunt ook ingezet worden op dagbesteding.
 • Je werkt in wisselende diensten, met feestdagen, in weekenden, ochtenden en avonden.
 • Je bent leergierig en bereid je te verdiepen in onze zorgmethodieken.
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond.
 • Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie! Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. We maken graag kennis met jou. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met de manager, Nicole Stoltenkamp, op 06-30419960.