Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Dennendal

Je creëert een huiselijke sfeer en zorgt ervoor dat tijd en aandacht wordt gegeven aan alle cliënten.

Begeleider C LVB+ – Den Dolder - 24-32 uur per week

Samen met je collega’s maak je elke dienst tot een plezier op de locatie Dennendalweg 4 in Den Dolder. Voor deze mooie nieuwe locatie zoeken we een Begeleider C.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

De begeleiding die je biedt is individueel afgestemd op wat cliënten kunnen en aankunnen. We werken actief samen met cliënten en hun netwerk, stellen samen werkdoelen en het ondersteuningsplan op. Alle cliënten werken op de dag op zowel binnen Dennendal als daarbuiten.

Je begint je dienst met het verzorgen van het ontbijt of het samen koken. Afhankelijk van de vraag van de cliënt help je met schoonmaken, doe je samen de was, help je met administratie of speel je een spelletje. Daarnaast voer je overleg met onder andere de gedragskundige of ga je samen met de cliënt naar een doktersbezoek. Ons dienstenpatroon bestaat uit een dagdienst (3 collega's) en avonddienst (2 collega's), er zijn geen nachtdiensten. Daarnaast heb je als taak om de lijnen uit te zetten voor de cliënten en samen een ondersteuningsplan op te stellen. Je monitort doelen die zijn gesteld en geeft daar waar nodig tekst en uitleg aan zowel de cliënt als je collega's. Jaarlijks evalueer je samen met cliënten het ondersteuningsplan en stel je samen steeds weer nieuwe doelen.

Thuis bij Reinaerde

Dennendalweg 2-4 is een mooie nieuwe locatie waar in totaal 24 cliënten wonen in zelfstandige studio's met eigen ingang, keuken en badkamer. De locatie heeft ook een algemene huiskamer en keuken waar gezamenlijk gekookt, gegeten en activiteiten ondernomen worden.

Op deze locatie wonen 6 mannen en 5 vrouwen in de leeftijd van 20 tot 55 jaar. Allemaal hebben ze een licht verstandelijke beperking met bijkomende (psychiatrische) problematiek. De begeleiding die er wordt geboden is gebaseerd op het gedachtegoed van Triple C. We kijken naar de behoefte van de cliënt en denken in mogelijkheden. We streven naar kleine successen om de cliënten het gevoel te geven dat ze goed zijn zoals ze zijn en meetellen in de maatschappij.

Jouw talent als Begeleider C

Ben jij een betrokken begeleider die naast cliënten staat en in je werk graag samenwerkt en humor en creativiteit inzet? Durf je beslissingen te nemen en kun je omgaan met (verbale) agressie op zijn tijd? Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding.
  • De kwaliteit om goed te kunnen plannen en organiseren.
  • Flexibel en proactief in je manier van werken.
  • Ervaring binnen de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met LVB.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
  • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week.
  • Een salaris van maximaal 2.807,- per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
  • Op deze locatie is een tijdelijke functietoeslag (tot 1 juli 2020) van toepassing van 5% van het bruto maandsalaris.
  • Met de functietoeslag erkennen we de toegenomen complexiteit van zorg op deze locatie.Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.Een betrokken en enthousiast team in ontwikkeling.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Jitse Breimer, Manager, telefoonnummer 06-20470559.

De gesprekken worden zo snel mogelijk, in overleg, gepland.