Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Grote Trekdreef

Begeleider C (persoonlijk begeleider) LG/NAH, Grote Trekdreef

Begeleider C (persoonlijk begeleider) LG/NAH, Grote Trekdreef

Ben jij opzoek naar een afwisselende baan, met een uitdagende doelgroep? Kun jij op een gelijkwaardige manier met de cliënt omgaan, met aandacht voor de (onzichtbare) beperking en weet jij op het juiste moment de regie te geven of juist over te nemen? Lees dan verder en solliciteer op de functie als persoonlijk begeleider!

 De werkplek:
 
 De Grote Trekdreef in Utrecht is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 25 en 75 jaar. Er wonen 30 cliënten op de Grote Trekdreef. De ondersteuning die geboden wordt is gericht op de individu en kan liggen op het gebied van ADL verzorging, het bieden van structuur en het bieden van overzicht. Ook de invulling van vrije tijd en/of het onderhouden van sociale contacten kan onderdeel zijn van de begeleiding. Naast de NAH is er in sommige gevallen ook bijkomende problematiek van psychiatrie en verslaving. Veel cliënten hebben door het hersenletsel en/of de bijkomende problematiek te maken met Rouw- en verlies. Op de locaties is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts wordt met een slaapdienst gewerkt. Wil je meer informatie over de Grote Trekdreef? Of wil je alvast zien hoe wij omgaan met mensen die ervaring hebben met verlies? klik dan op de volgende links: https://www.reinaerde.nl/locatiedetail.aspx?id=246 en

https://www.youtube.com/watch?v=m_1tXXcstNU

 

Jouw kwaliteiten:
Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4. - Je hebt kennis/ ervaring van mensen met NAH of bent bereid je dit eigen te maken. - Je maakt een bewuste keuze voor de doelgroep en ben bereid om je kennis en kunde op de hoogte te houden. - Je heb kennis en/of ervaring met verslaving en psychiatrie. - Je houdt je vakkennis en kennis over de organisatie goed bij. - Je werkt methodisch, kan plannen en organiseren en voert de regie. - Je bent flexibel en gaat in overleg met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en past zijn handelen daarop aan. - Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk. - Je hebt lef en kunt buiten de kaders denken. - Je sluit aan bij de waarden van de cliënt en laat deze op de juiste momenten bepalend zijn. - Je bent betrokken en hebt een professionele en enthousiaste houding. - Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en ontvangen van feedback/feedforward. - Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon, inclusief slaapdiensten. 

 

Wij bieden:
Een contract van 24-32 uur per week, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Een salaris van max. €2807,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Tot slot hebben wij een enthousiast, dynamisch team met betrokken en ambitieuze collega's in verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de locatie (06 22514481) of mailen naar ivos@reinaerde.nl (Inge van Os).