Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Stellingmolen

Begeleider LVB+, uren bespreekbaar tussen 16 tot 32 uur per week, Stellingmolen, Houten

Jij wilt, samen met een team, in een afwisselende functie, bouwen aan een thuis voor onze cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je brengt een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp mee

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Krijg je energie van het individueel ondersteunen van hele zelfstandige mensen met bijkomende problematiek? Maar vind je het ook leuk om groepen te begeleiden? Dan zoeken we jou.
De cliënten die je ondersteund kunnen heel veel zelf. Soms hebben ze je nodig voor uitleg, kadering of het aanbrengen van structuur. Met elkaar dragen we bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin de cliënt zich goed voelt en kan ontwikkelen. We stimuleren en vergroten vaardigheden zodat de cliënt zich verder ontwikkelt.

Thuis bij Reinaerde de Stellingmolen

Reinaerde locatie de Stellingmolen ondersteunt 21 cliënten met een licht verstandelijke beperking en meestal bijkomende problematiek hierbij valt te denken aan verslaving en/of psychiatrische problematiek. Zij wonen In een appartementencomplex in het centrum van Houten. Overdag en in de avond wordt er individuele begeleiding aangeboden aan cliënten in de eigen woning en 's nachts is er een slaapdienst aanwezig. Ook is er een inloop waar gezamenlijk wordt gegeten en koffiemomenten zijn. Er wordt gewerkt met de methodiek Krachtig en zelfbewust.

Ons team bestaat uit 10 collega's, waarbij we nog een goed rolmodel kunnen gebruiken. We zoeken collega die de rust kan bewaren en deze ook uitstraalt. Een echte teamplayer met humor is een must.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Uren bespreekbaar tussen de 16 en 32 uur per week.
 • Een salaris van maximaal € 2675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg minimaal niveau 3
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
 • Een flinke dosis humor.
 • Je kunt makkelijk  schakelen tussen individuele begeleiding en groepsgericht.
 • De voorkeur voor afwisseling in je werk en vindt je het leuk om te handelen tijdens onverwachte situaties.
 • Affiniteit en/-of ervaring met de doelgroep

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Na ontvangst van je cv en motivatiebrief nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met woonlocatie Stellingmolen op telefoonnummer 030 - 634 54 20. Of met Machteld de Raad, manager, telefoonnummer 06-101 31 266

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.