Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Drie Ringen

Begeleider Dagbesteding de Drie Ringen in Utrecht, 24-32 uur per week

Vind jij het ook belangrijk om de spil in het web van onze cliënten te zijn? Werk je gestructureerd en is duidelijke communicatie jouw 2e natuur? Dan zoeken wij jou!!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

De Drie Ringen is een woning waar 28 ouderen van middelbare leeftijd tot hoogbejaard met een lichte tot matige verstandelijke beperking wonen. Daarnaast hebben de cliënten bijkomende lichamelijke problematiek in de vorm van trager en moeilijker bewegen, afname van zintuiglijke functies en vaardigheden. Een aantal bewoners is afhankelijk van rolstoelgebruik. De cliënten hebben overwegend dagbesteding aan huis.

Voor de invulling van de dagbesteding zoeken we jou! Nadat je tussen 8.00 en 9.45 uur mee hebt geholpen in de zorg (ADL-zorg) start de voorbereiding voor de dagbesteding. Enkele dagen is de dagbesteding buiten de deur bij onze buren en op andere dagen is de dagbesteding in de woonkamer op de verdieping. Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals koken, bewegingsactiviteiten, nieuwsflits etc. Ook het gezamenlijk koffie drinken en de lunch is een onderdeel van de dagbesteding. In onderstaand filmpje krijg je een indruk van onze locatie:

Thuis bij Reinaerde de Drie Ringen

Binnen het woonzorgcentrum de Drie Ringen beschikt Reinaerde over twee etages in een aparte vleugel. Het woonzorgcentrum is modern en toegankelijk en is ingericht op het gebruik door en voor ouderen. Er is een lift aanwezig. Kenmerkend is de sfeervolle lichtbrug die uitnodigt tot een wandeling door het complex. Contact met buren en andere gebruikers van het complex is mogelijk op de benedenverdieping. Hier is een grote binnentuin.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

• Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
• Je krijgt bij ons direct een vast contract

• Een salaris van maximaal €2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
• Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

• minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW-activiteitenbegeleider).
• relevante werkervaring met en kennis van volwassenen met een verstandelijke beperking waarbij je kennis of ideeën hebt om activiteiten aan te laten sluiten bij de cliënten van de Drie Ringen.

• Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
• een stevige persoonlijkheid en weet waar je grenzen liggen en bent opgewassen tegen (verbale en fysieke) agressie.
• Een flinke dosis humor.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Wanneer wij jouw korte motivatiebrief en CV binnen hebben en wij zien in jou de geschikte kandidaat dan bellen we je meteen op. We plannen samen het gesprek. Na het gesprek willen wij graag dat je een dagdeel met ons meeloopt zodat wij en jij zeker weten dat we bij elkaar passen. Dus aarzel niet te lang en laat ons weten waarom jij de begeleider B dagbesteding bent die wij zoeken.

Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Simone Agenant (Coördinerend Begeleider D) op tel. 06 – 82 66 33 40