Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Open sollicitatie Reinaerde

Heb je interesse in het werken bij Reinaerde maar zie je nu geen passende vacature? Laat het ons weten via deze open sollicitatie en samen kijken we dan welke plek het beste aansluit bij jouw wensen.

Bij Reinaerde zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's die een bijdrage willen leveren aan een omgeving waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Als je niet direct een vacature op onze website ziet staan die past bij jouw voorkeuren, maar wel graag aan de slag wilt binnen Reinaerde dan kun je een open sollicitatie insturen door te solliciteren op deze vacature. Na ontvangst van jouw CV nemen we zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken of we een passende vacature voor je hebben. Meelopen op een locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Doelgroepenen

  • Licht Verstandelijk Beperkt (LVB)
  • Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB)
  • Intensieve Begeleiding (IB)
  • Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
  • Kind & Jeugd

Op diverse locaties in de regio bieden we begeleiding op woonlocaties van Reinaerde, ambulante begeleiding, dagbesteding en kinderdagcentra. Elke locatie is uniek en kent zijn eigen uitdagingen, sfeer en dienstenpatroon.
Een overzicht van ons werkgebied en diensten kun je vinden op deze pagina. Zo kun je alvast bekijken welke locaties er bij jou in de buurt zijn.

Wat vragen we van jou?
Om te werken in de zorg heb je een diploma op minimaal niveau 3 nodig, het liefst richting de zorg. Heb je geen relevante opleiding gedaan, maar wel ervaring binnen de zorg? Dan komen we ook graag met je in contact.

Heb je interesse in een functie buiten het primair proces, maak dan een vacature alert aan om op de hoogte te blijven van onze actuele vacatures. Open sollicitaties hiervoor kunnen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten?
Neem dan contact op met de afdeling recruitment van Reinaerde via recruitment@reinaerde.nl.