Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Strategisch Manager regio Zeist 32-36 uur p/w

Heb jij de ambitie om een verdere transformatie van de zorg te realiseren en durf je daarbij vernieuwend te zijn? Ben jij in staat op strategisch niveau leiding te geven met aandacht voor ontwikkeling? Dan is Reinaerde op zoek naar jou!

Hoe je als Strategisch Manager positieve energie brengt

Wij zoeken een Strategisch Manager die het  belangrijk vindt dat ieder mens gezien en gehoord wordt, dat is een van onze kernwaarden. Je bouwt samen met de managers en behandelaars binnen de regio aan verbindingen en oplossingen die langdurig waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking.
Als Strategisch Manager ben je verantwoordelijk voor het positioneren en ontwikkelen van de koers voor de locaties in de regio Zeist. Je geeft leiding aan de managers (8 personen) en (indirect) behandelaars (+/- 20 personen) in jouw werkgebied. Jij zorgt ervoor dat deze regio de volgende stap kan zetten!

Jouw rol als Strategisch Manager ziet er als volgt uit: 

 • Als Strategisch Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de strategische doelen, een financieel gezonde bedrijfsvoering en de ontwikkeling en implementatie van de organisatiestrategie. De resultaten stem je af met jouw strategische collega’s (5 personen) en leg je voor aan de Raad van Bestuur.
 • Je houdt je bezig met een transformatie op langere termijn, waarbij het gaat om de ontwikkeling van de doelgroep en de positionering van Dennendal in de regio en de organisatie.
 • Je hebt een strategische en beleidsvoorbereidende rol naar de Raad van Bestuur over relevante ontwikkelingen, strategische kwesties, kansen en knelpunten.
 • Jij zorgt voor een goede samenwerking, en hierdoor voor een stevige marktpositie. Dit doe je door aansluiting te vinden in relaties, ontwikkelingen, dienstverleningsconcepten en aanbestedingen. Verder onderhoud je bestaande relaties met gemeenten, instellingen en andere externe contacten en bouwt deze verder uit.
 • Jij bent in staat de visie en cultuur van de organisatie verder te ontwikkelen en uit te bouwen, en daarbij het tactisch beleid te regisseren. Jij weet leiderschap te tonen in deze veranderende setting waarin teamontwikkeling, tactisch management en het verder implementeren van de Triple C methodiek centraal staan.

Wil je meer weten over waar Reinaerde écht voor staat en naar toe wil groeien? Bekijk dan hier de kern van de strategie voor 2019-2021.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren wij  vanuit Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Jij draagt dagelijks bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, ingeschaald in FWG 75 (max € 7.741,- op basis van 36 uur p/w).
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Hieronder valt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Jouw talent als Strategisch Manager

Wij zoeken een manager die stevig in zijn of haar schoenen staat en die zich kan vinden in de visie van Reinaerde; “Samen werken aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft”.

Wat neem je verder mee?

 • Affiniteit met de gehandicaptenzorg;
 • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de zorgsector;
 • Kennis van bedrijfsvoering, innovatieve zorg- en marktontwikkelingen, personeels- en relatiemanagement;
 • Je weet hoe je de samenhang en doeltreffendheid in deze organisatie naar een volgende fase kunt brengen, en hebt hier een eigen visie op;
 • Oog voor vernieuwing en innovatie, en durf om te ondernemen;
 • Een goed gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen;
 • Je bent een inspirerende leidinggevende die teams weet te motiveren en mee te krijgen.

De betekenis van Reinaerde

Reinaerde verzorgt begeleiding en behandeling bij werken of wonen voor ruim 3000 mensen met een beperking. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht. Het uitgangspunt is dat mensen met een beperking en hun netwerk de ondersteuning krijgen die bij hen past. Reinaerde gaat uit van gezondheid en gedrag in plaats van ziekte of beperking, en stelt altijd de driehoek cliënt, familie en begeleider centraal.

Nog meer weten over hoe Reinaerde werkt? Bekijk dan deze video’s.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.
Reageren kan tot en met zondag 17 november 2019 en de eerste gesprekken staan gepland op vrijdagochtend 22 november 2019.  Het is prettig als je hier rekening mee kunt houden in je agenda.

Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Inge Vlastuin, Strategisch HR Adviseur, via 06-23723624.