Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde 't Zand

Begeleider Dagcentrum ’t Zand in Utrecht, 28-32 uur p/w

Werken op een plek waar je van betekenis kan zijn voor onze cliënten en midden in de wijk. Dat kan bij Dagcentrum ’t Zand!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Binnen Dagcentrum ’t Zand hebben we een vacature binnen de groep Talent. De cliënten van Talent vragen om veel duidelijkheid, overzicht, structuur en instructie. Er wordt gewerkt vanuit een stevige ondersteuning waarbij je continu een lijntje hebt met de cliënten. Je biedt individuele ondersteuning en houdt tevens overzicht over de hele groep. Cliënten in deze groep hebben naast de verstandelijke beperking een stoornis in het autismespectrum. Ze kunnen complexe gedragsproblematiek laten zien waarbij enige agressie kan voorkomen. Wanneer de begeleiding en de randvoorwaarden goed zijn neergezet, is het goed mogelijk om verschillende soorten werk en activiteiten te doen.  Er wordt gewerkt vanuit de Triple C waarden en principes. 

Je vindt het een uitdaging om samen met je collega's een veilige en stimulerende werkomgeving te creëren. Je leert clienten op hun eigen manier een bijdrage te leveren aan zinvol werk en helpt hen hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen.Je kunt creatief denken en de taken aanpassen aan omgeving en vraag van de client. Je laat een duidelijke, consequente begeleidingsstijl zien waardoor de client respect en vertrouwen ontvangt.

Thuis bij Reinaerde

Midden in Utrecht in de wijk Zuilen ligt Dagcentrum ’t Zand. Hier wordt betekenisvolle dagbesteding gegeven aan 76 mensen met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking en/of een meervoudige beperking, soms gepaard met (complexe) gedragsproblematiek. Er zij n 6 groepen op ’t Zand. Er is een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten gericht op arbeid, ontwikkeling, zelfstandigheid, structuur; maar ook op sfeer, ontmoeting, beleving, samenwerking en iets voor een ander kunnen betekenen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op: 

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
  • Je krijgt bij ons direct een vast contract
  • Een salaris van maximaal €2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof. 

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW) of je volgt één van deze opleidingen.
  • een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
  • Een flinke dosis humor.
  • Ons team staat continu in ontwikkeling en dat vraagt van jou dat jij ook wilt groeien als begeleider. 

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal. 

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.
Reageren kan tot en met 17 november 2019 en geschikte kandidaten zullen wij zo snel als mogelijk voor een gesprek uitnodigen.

Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Joni van Es, Begeleider D, via 06-30782650 of 030-2427555.

We verwelkomen jou graag op Dagcentrum ‘t Zand!