Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Dennendal

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de mensen die er wonen.

Begeleider – Den Dolder – 16-36 uur per week

Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Je ziet de mens achter de beperking en biedt zo de juiste begeleiding.

Begeleider met hart voor de zorg

De bewoners kunnen rekenen op jouw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar wat hij/zij nodig heeft, welke hulpvraag er is. Met de verschillende methodieken die we gebruiken, zoals Triple C (Coach, Competenties en Cliënten) Urling, Laccs, ''ervaar het maar'', bieden we elke cliënt precies wat hij/zij nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen of een prettige (oude) dag te hebben.

Naast de zorgtaken, zoals ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eet momenten, heb je ook taken als het digitale cliëntendossier bijhouden, een prettige leefomgeving creëren. Bij alles wat je doet zorg je voor rust en regelmaat in huis. In die fijne huiselijke sfeer kunnen bewoners zichzelf zijn en zich prettig voelen en daar doe je het voor.

De bewoners zijn veelal volwassen en ouderwordend en hebben een (matig) verstandelijke bepering. Een deel van de bewoners maakt gebruik van een rolstoel. Elke bewoner is uniek met zijn eigen levensverhaal en het is fijn om daar deel van uit te mogen maken. Elke groep heeft zijn eigen unieke sfeer en diversiteit in zorgvraag.

‘Het dorp’ Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. De meeste cliënten vragen zorg in combinatie met begeleiding. Zo bieden we in de ene groep een vaste dag structuur, terwijl op andere groepen meer de focus ligt op een gezellige sfeer. Dennendal is echt een “dorp” op zich. Iedereen kent iedereen. De betrokkenheid bij elkaar en bij de cliënten is groot.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden.
 • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen.
 • Een salaris van maximaal € 2675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Voor een begeleider C maximaal € 2807.-bruto permaand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-opleiding richting zorg, op niveau 3,4 of een hbo opleiding.
 • Geen diploma maar wel gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen de gehandicaptenzorg? We hebben ook enkele opleidingsplaatsen (leren en werken) beschikbaar.
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden.
 • Je zit het beste op je plek als je gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren meebrengt.
 • En natuurlijk spreekt deze doelgroep je aan.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij de mens achter de beperking?

Dan pas je bij Reinaerde. Bij reinaerde halen we energie uit de kleine dingen en het contact met elkaar. We ontvangen je solicitatie en nemen spoedig contact met je op. 

Eerst nog een vraag? Appen of bellen mag ook! Neem contact op met Bianca Bos, tel. 06-51378530.

Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over de locatie en onze (andere) vacatures.