Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Heygraeff

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen achtergrond en uitdagingen.

Begeleider – Woudenberg – 24-36 uur per week

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen achtergrond en uitdagingen. Jij kijkt naar wat jouw bewoners nodig hebben en welke hulp zij kunnen gebruiken. De glimlach die het je oplevert, geeft je veel voldoening.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen de deur uit richting de dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven, naast de vaste taken in het huishouden. Belangrijke zaken leg je met je collega vast in het digitale cliëntendossier en jullie overleggen over voortgang, huishoudelijke zaken en de benodigde ondersteuning. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten in het weekend, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden, waar je samen aan werkt.

Thuis bij Reinaerde

Vlak naast het Henschotermeer, verscholen tussen de bomen, vind je locatie De Heygraeff. Op de Heygraeff hebben we verschillende woningen en drie dagbestedingslocaties. Er wonen hier 156 cliënten met zowel een verstandelijke als een lichamelijke beperking. We werken hier met verschillende methodieken waaronder; Triple C, LACCS en geef me de vijf. Iedere cliënt heeft zijn eigen ontwikkelings- en begeleidingsvraag.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract als na je proeftijd van 2 maanden blijkt dat je bij ons past.
 • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2675,-  bij 36 uur (FWG 35) voor begeleider B.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2807,- bij 36 uur (FWG 40) voor begeleider C.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Onderlinge afstemming van je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-opleiding richting zorg (zoals Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3.
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden.
 • Een fiets, scooter of auto om op elk moment je werkplek te bereiken.
 • Met gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst.
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond. Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. We ontvangen graag jouw sollicitatie. We bellen je snel na je sollicitatie, je loopt een paar uur mee in een team en binnen een week heb jij je contract.

Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Lieke of Bertine: 06-82301177.

Bekijk ook deze pagina om meer te weten te komen over deze locatie en onze vacatures.