Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Heygraeff

Dankzij jouw medische handelingen verbeter je het leven van onze bewoners.

Verpleegkundige – Woudenberg – 24-36 uur per week

Dankzij jouw medische handelingen verbeter je het leven van onze bewoners. Zo krijgen zij de kans om zich te ontwikkelen en zich veilig te voelen.

Hoe zet jij je talent als Verpleegkundige in?

Jij gaat de verbinding aan met onze cliënten en samen met een groot team aan experts en ouders sta je door dik en dun voor ze klaar. Je verzorgt de cliënten op verpleegtechnisch gebied, waarbij praktische taken horen zoals medicatie toedienen, katheteriseren en sondevoeding geven. Om onze cliënten de zorg te geven die zij nodig hebben, overleg je veel met ons multidisciplinaire team aan experts, zoals logopedisten en AVG-artsen. Veel van deze zorg is gepland, maar je wordt ook regelmatig spontaan opgeroepen om mee te denken. Daarnaast observeer en analyseer je de cliënten zelf veel.

Zij hebben een ontwikkelingsleeftijd van een half jaar, waardoor ze niet altijd goed in staat zijn om aan te geven waar ze behoefte aan hebben. Toch probeer je dit met lichaamstaal en een flinke dosis empathie te achterhalen.

Thuis bij Reinaerde

Vlak naast het Henschotermeer, verscholen tussen de bomen, vind je locatie De Heygraeff. Met woning Boog 10, wat bestaat uit vijf verschillende woningen. Op 2 van de 5 woningen bieden we dagbesteding. Per woongroep wonen 9 á 10 cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Naast een ernstig verstandelijke beperking, hebben de cliënten vaak een fysieke beperking en bijkomende problematieken zoals epilepsie. Op de woongroepen bieden we intensieve verzorging en verpleegtechnische handelingen. We werken op Boog 10 met de methodieken ‘ervaar het maar’ en LACCS. Als verpleegkundige kun je op Boog 10 onderdeel worden van het BIG-team.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden.
 • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2807,-  bij 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Verpleegkundige

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-4 of hbo-opleiding richting zorg (verpleegkunde).
 • Een BIG-registratie voor verpleegtechnische handelingen.
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden.
 • Een fiets, scooter of auto om op elk moment je werkplek te bereiken.
 • Met humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst. En natuurlijk zie je het moois wat deze doelgroep je te bieden heeft.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. We bellen je snel na je sollicitatie, je loopt een paar uur mee in een team en binnen een week heb jij je contract.

Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Lieke of Bertine: 06-82301177.

Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over onze locatie en vacatures.