Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Berk KC

(flex)Begeleider Zeist–Kindercentrum de Berk– uren in overleg

Je hebt een enorme liefde en passie voor kinderen met een beperking. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van “onze” kinderen. Zo kunnen zij zich het beste ontwikkelen.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als begeleider bij de Berk biedt je activerende begeleiding en ontwikkelingsstimulering uitgaande van de mogelijkheden van het individuele kind. Samen met je collega’s voer je de activiteiten uit die in het activiteitenprogramma staan.

We zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om op 7 groepen flexibel ingezet te worden. We bieden een gevarieerd dagprogramma met daarbij verschillende activiteiten.

Je kijkt verder dan alleen het gedrag van het kind en gaat na waar het gedrag vandaan komt. Is er sprake van overprikkeling of een ontregeld ritme? Ook zie jij potentie in de kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je bent iemand die hen rust en structuur biedt.

Thuis bij Reinaerde Kindercentrum de Berk

In Zeist, de wijk Kerckebosch, staat het kinderdagcentrum De Berk. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking. Er wordt dagbehandeling gericht op ontwikkelingsstimulering geboden, alsmede opvang op zaterdag, naschooltijd en in vakanties, en ambulante begeleiding. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind en de jongere. Er wordt samengewerkt met de ZML-school De Meerklank in Zeist. Gezamenlijk worden zorgonderwijsarrangementen voor kinderen aangeboden.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:
• Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
• Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd waarbij we de uren samen bespreken.
• Een salaris afhankelijk van diploma en ervaring maximaal € 2.546,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 30) of maximaal €2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
• Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
• Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:
• Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW) of je volgt één van deze opleidingen.
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
• een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
• Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
• Een flinke dosis humor.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans? Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Marloek van Dijk , Begeleider D, telefoonnummer 030-6916042/06-22936035. We zien je sollicitatie graag tegemoet!