Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Ondersteuning thuis Utrecht

Gedreven Ambulant Begeleider, 15 uur per week, Utrecht

Als Ambulant Begeleider kom je bij Eva thuis jij zorgt voor momenten van rust en plezier.

Hoe je als Ambulant Begeleider positieve energie brengt

Als Ambulant begeleider krijg je er energie van om samen met Eva activiteiten te beleven. Eva geniet van de momenten buiten, ze vind het fijn om de wind te voelen. Eva geniet van muziek. Ook doe je samen boodschappen en kook je een maaltijd. Je helpt Eva om rustig een maaltijd te nuttigen en je maakt van badderen een heuse activiteit vervolgens leg je Eva op bed en zit je dienst er bijna op. Je overlegt nog even met moeder over je dienst en vervolgens kan je met een voldaan gevoel naar huis.
Eva kan niet praten, als ambulant begeleider ga je haar lichaamstaal leren lezen en ga je steeds beter zien hoe Eva zich voelt.

Thuis bij

Eva woont thuis bij haar moeder en broer in Utrecht, nabij trein station Terwijde. De beneden verdieping van de woning is volledig aangepast naar de zorgvraag van Eva.
Eva is 28 jaar en heeft een zeer ernstig meervoudige beperking (ZEMB) naast een verstandelijke beperking zijn er bijkomende beperkingen zoals slecht ziend en kan ze haar lichaamstemperatuur niet zelf onder controle houden. Doordeweeks gaat Eva naar de dagbesteding en ontvangt zij ondersteuning thuis tussen 16.00 uur en 20.30 uur. In de weekends zijn de tijden hetzelfde als door de week, maar kunnen in overleg met moeder worden aangepast.
Eva zit in een aangepaste rolstoel en is niet mobiel. Soms zeggen beelden meer dan woorden dus klik op onderstaande link en maak kennis met Eva;

https://m.facebook.com/100002111053360/posts/1442849229128765?sfns=mo 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 15 uur per week. Wil je meer of minder uren werken per week? Geef dit dan aan.
 • Een salaris van maximaal € 2.675,-,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)     
 • Kennis met de doelgroep is fijn , maar als je het wilt leren kennen is nog belangrijker
 • Ervaring met epilepsie of bereid zijn hier een cursus voor te volgen.
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Een flinke dosis humor.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen Joke Kruger, telefoonnummer 06-53210575 We zien je sollicitatie graag tegemoet!