Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Dennendalweg Tussenfase

Begeleider B, Dennendalweg Tussenfase, 24-32 uur, Dennendal, Den Dolder

Wij zoeken enthousiaste begeleiders, die tijdens meerdere fase van deze transitiefase, kunnen helpen.

Over de locatie

Het huidige cluster LVB bestaat uit 5 woongroepen waar cliënten wonen met een licht- tot matig-verstandelijke beperking en een zeer uiteenlopende hulpvraag. Er zijn diverse cliënten met bijkomende psychiatrische stoornissen, ook komt gedragsproblematiek voor waardoor (verbale) agressie voor kan komen. Medio september 2019 is de eerste fase nieuwbouw klaar voor LVB cliënten. Cliënten met een matig verstandelijke beperking zullen tijdelijk op drie nieuwe groepen gaan wonen. Zij verhuizen in 2021 naar de tweede fase nieuwbouw. Het gebouw waar ze zullen komen te wonen zal helemaal worden aangepast aan wat de cliënt nodig heeft en dus volledig aansluiten bij de woonbehoeftes van cliënten. De basis zal binnen de tussenfase gelegd worden vanuit de methodiek "geef me de vijf".

Jouw rol als begeleider B

Waar je op een bestaande groep binnen het cluster LVB zal starten, denk je mee over de toekomst van onze cliënten. Ondertussen investeer je in het leren kennen van cliënten en hun zorgvraag. In september zul je cliënten begeleiden tijdens het verhuizen naar een nieuwe (tijdelijke) woning en voor die tijd zul je ondersteunen in de voorbereiding hiernaartoe. In 2020 staat er nogmaals een verhuizing op de planning, dan zal het zijn naar de 2e fase nieuwbouw waar cliënten hun appartement kunnen betrekken. Tijdens het proces wordt er gebouwd aan een nieuw team, dit wordt samengesteld door medewerkers vanuit het huidige cluster en nieuwe medewerkers. Als begeleider B ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de client, dit doe volgens de afspraken die gemaakt zijn in het ondersteuningsplan. Hierbij horen ook de contacten met zijn of haar netwerk. Je talent is om uit te gaan van de mogelijkheden en de sterke punten te zien van de client en je legt niet de focus op de onmogelijkheden. Je vindt het leuk om mee te wegen met de client om het doel te behalen, en kijkt wat de client op dat moment aan kan.

Jouw kwaliteiten als begeleider B

 • Je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3;
 • Je hebt affiniteit met het werken met cliënten met een matig verstandelijke beperking;
 • Je hebt kennis van autisme; 
 • Je bent bekend met de methodiek "geef me de vijf" of je bent bereid je hier verder in te verdiepen;
 • Je vind het leuk te bouwen aan iets nieuws en ziet verandering als een uitdaging.

Meebewegen en aanpassen zijn voor jou geen probleem. Je vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende teams en in het werken met verschillende cliënten. Je bent kritisch op eigen handelen en kan feedback geven en ontvangen en bent in staat structuur te bieden.

De betekenis van Reinaerde

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We staan bekend om onze professionele en kwalitatieve diagnoses, behandelingen en coaching en zijn innovatief als het gaat om bijvoorbeeld preventie. Zo bieden we mensen met een beperking de best mogelijke begeleiding. Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving.

 

Hoe waarderen we bij Reinaerde

 • Een contract van 24-32uur per week, voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris van min. € 1800- en max. € 2675- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg; 
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof; 
 • Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's; 
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Gesprekken

Na je sollicitatie nemen we snel contact met je op om een afspraak te plannen.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. solliciteer direct en uiterlijk tot 23 september 2019. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met John Jalving (manager), 06-51125414.