Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Heemraadserf

Persoonlijk begeleider, 28-32 uur, Trainingshuis Heemraadserf, Houten

Je hebt een enorme passie voor het begeleider van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Samen met je team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis voor “onze” jongeren. Zo kunnen zij zich het beste ontwikkelen.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden van de jongeren, daar ligt jouw kracht. Je bent samen met je collega's, begeleider van een aantal jongeren die wonen op het Heemraadserf en hebt de verantwoordelijkheid over een of meerdere taakhouderschappen. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een passend ondersteuningsaanbod op maat voor de jongere en draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin hij/zij zich goed voelt en kan ontwikkelen.

Thuis bij Reinaerde trainingshuis Heermraadserf

Heemraadserf is een trainingshuis voor 10 jongeren in de leeftijd tussen de 18 en 23 jaar met een licht verstandelijke beperking en meestal bijkomende problematiek. De jongeren die op het Heemraadserf wonen, willen graag zelfstandig gaan wonen, maar die stap is soms wel groot. Op het Heemraadserf maken we die stap kleiner en ondersteunen we de jongeren bij dit leerproces. Op het Heemraadserf bieden we beschermd wonen met 24 uursbegeleiding.

Ons team bestaat uit 8 collega's, waarbij we nog een goed rolmodel kunnen gebruiken. We zoeken collega die de rust kan bewaren en deze ook uitstraalt. Een echte teamplayer met humor is een must.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
  • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week.
  • Een salaris van maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een préeen proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
  • Bereid in een onregelmatig dienstpatroon te werken, inclusief slaapdiensten.
  • Een flinke dosis humor.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met  de locatie op telefoonnummer 06-10452791 of met Machteld de Raad, manager, telefoonnummer 06-10131266.We zien je sollicitatie graag tegemoet!