Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Meander

Persoonlijk begeleider, 24-32 uur, Meander, Houten

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de jongeren die er wonen. Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid je de cliënten naar zelfstandigheid of begeleid wonen.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je cliënten op weg richting school of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast  en vervolgens bespreek je met een cliënt wat de mogelijkheden zijn betreft begeleid wonen. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt.

Thuis bij Reinaerde de Meander

Onze 9 cliënten wonen samen in 1 woning. De leeftijden zijn variërend van 12 tot 20 jaar. De doelgroep is divers van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB), onze jongeren hebben een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking.  

Samen met je collega’s begeleid je de cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, dit betekend ook voor jou dat je het leuk vind om in een wisselend dienstpatroon te werken. Thuis wordt er samen gekookt, het huishouden wordt gedaan en er worden activiteiten ondernomen. De locatie ligt in een woonwijk en is goed bereikbaar, zowel met openbaarvervoer als met eigen vervoer. Ons team bestaat uit 8 begeleiders en 1 manager. Wij zijn opzoek naar een  professionele, gedreven begeleider die stevig in zijn of haar schoenen staat, die positiviteit omarmt en meebrengt en die net als ons van humor houdt.  

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week.
 • Een salaris van maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
 • Een flinke dosis humor.
 • Zin om naast je diensten bij de meander, op andere locaties binnen de lekstroom te werken als dit nodig is.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Annemiek Peters, manager, 06-30523760.We zien je sollicitatie graag tegemoet!