Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Amstelkade

Begeleider B – Amstelkade 24-32 uur

Werken op een plek waar je van betekenis kan zijn voor de cliënten en genieten van de natuur.

Over de Amstelkade

In het groene hart van Wilnis ligt het natuurkampeerterrein Amstelkade. Hier wordt dagbesteding gegeven aan ruim 30 cliënten. We bieden hier dagbesteding aan waarbij het theehuis, de kinderboerderij, het groenbeheer en de camping verschillende mogelijkheden voor de cliënten bieden om zich te ontplooien.

 

Hoe zet jij je talent als begeleider B in

Je zorgt er voor dat de cliënt passende dagbesteding krijgt die zowel uitdagend, gezellig en zinvol is.  Je hebt oog voor de talenten en wensen van de cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënten zich kunnen ontwikkelen op hun werk, en waar mogelijk de cliënt  kan uitstromen naar een reguliere werkgever.

Het terrein, de dieren en de gasten van de horeca en het natuurkampeerterrein geven het werk een extra dimensie. Het natuurkampeerterrein vraagt in de zomer extra inzet van iedereen. 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op: 

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden.
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Een salaris van maximaal € 2675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk met af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider B

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden.  Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-opleiding richting zorg, minimaal op niveau 3
 • Je werkt graag buiten en je bent handig
 • Werkervaring of diploma's in groenbeheer, tourisme of de horeca zijn een pré
 • Je werkt gestructureerd en methodisch en volgens gemeenschappelijke afspraken
 • Je kan  snel en gemakkelijk rapporteren en schrijven. 
 • Het belangrijkste is dat je plezierig kan samenwerken met de cliënt, individueel maar zeker ook in de dynamiek van een groep  

Bij de Amstelkade zijn we  op zoek naar collega’s die onderdeel willen zijn van een leuk en gedreven team. Het team staat continu in ontwikkeling en dat vraagt van jou dat jij ook wilt groeien als begeleider.

Zie jij in plaats van beperkingen vaak een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot.  Eerst nog een vraag? Neem dan contact op Rian Koppes op telefoonnummer: 030-2299922.