Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Digiteam Woerden

Enthousiaste en Creatieve Begeleiders B voor 16 tot 24 uren per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve begeleiders B die ervaring heeft in het begeleiden/ondersteunen van medewerkers bij ADL-zorg en diverse werkzaamheden waarbij gebruik wordt gemaakt van computers.

De werkplek
Het Reinaerde Digiteam Woerden is gevestigd op Charles Dickensweg 1 in Woerden. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Woerden ligt op nog geen 10 minuten lopen.

Op deze leuke werkplek ga je de medewerkers van het Reinaerde Digiteam Woerden ondersteunen met hun werkzaamheden. Veel medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden werken met computers. Op de grafische afdeling worden diverse werkzaamheden gedaan voor (externe) opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn: ontwerpen van kaarten, visitekaarten en flyers. Dit doen zij m.b.v. de programma’s Photoshop en InDesign CS3.  Op de administratieve afdeling zijn de werkzaamheden vooral gericht op de webwinkel van Reinaerde EerlijkCadeau. Ook zijn er medewerkers die zich met digitaliseren bezig houden, zoals het overzetten van video naar dvd, inscannen van foto's of dia’s naar cd's of USB sticks. Overige werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van gasten, telefoon beantwoorden, werken met Word, mailing, kopieerwerk en licht huishoudelijk werk.

Jouw werk
Jouw werk bestaat uit het ondersteunen van de medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden. De medewerkers die je gaat ondersteunen hebben een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Medewerkers hebben niet alleen ondersteuning nodig bij hun werkzaamheden. De medewerkers van Reinaerde  Digiteam Woerden hebben door hun lichamelijke beperking ook ondersteuning nodig op het gebied van ADL zorg zoals transfers d.m.v. tilliften en risicovolle handelingen.

Wij zijn op zoek naar een ervaren begeleider, die creatief, inventief & ondernemend is. Ervaring met deze doelgroepen is een pré. Je hebt visie op werk en dagbesteding en vindt het leuk om mee te denken in het ontwikkelen van  Reinaerde Digiteam Woerden. Van jou wordt gevraagd om het werk zo te organiseren dat medewerkers zelfstandig kunnen werken.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding.
  • Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding
    (minimaal niveau 3)
  • Je hebt kennis en ervaring van mensen met LG (N)AH of bent bereid je dit eigen te maken
  • Je kunt methodisch werken.
  • Je bent in staat om het overzicht te bewaren.
  • Je bent in staat een prettige sfeer neer te zetten.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je bent communicatief.

 

 

Gesprekken
De gesprekken worden binnenkort gepland.

Wij bieden
Je krijgt een contract van 16 tot 24 uur voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 tot max € 2.607,- bij een fulltime  (36 uur) contract.Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Landzaat, manager via telefoonnummer 06-22737108 of Christa Zorn, begeleidster D, via telefoonnummer 0348-481997.

Solliciteren is mogelijk tot en met 8 september. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.