Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Klant en markt

(Junior) Klantadviseur, 24 uur per week

Zie jij jezelf als toekomstig gezicht voor cliënten, verwanten, verwijzers en collega's van Reinaerde. Lees dan snel de vacature!

Jouw werk

Als (junior) klantadviseur ben je voor cliënten, verwanten, verwijzers en collega's het gezicht van Reinaerde. Tijdens een trainingsperiode wordt je begeleid door een ervaren klantadviseur die je kan ondersteunen in het aangaan van nieuwe contacten en het verder ontwikkelen van de benodigde kennis en kunde.

Als klantadviseur voer je de regie over de aanmelding van huidige en/of potentiële cliënten en begeleidt de cliënt naar passende dienstverlenining zoals geadviseerd door een gedragskundige.

Dit houdt in dat je:
- In gesprek gaat met de cliënt en zijn netwerk en informatie geeft over Reinaerde en adviseert over de meest passende vormen van dienstverlening.
- Je geeft voorlichting en informatie aan verwijzers zoals buurt en sociaal teams, scholen, MEE en collega zorgaanbieders
- Je levert gegevens aan ten behoeve van administratieve processen.
- Je beheert de wachtlijsten en houdt deze up to date.
- Je denkt en bouwt mee in nieuw te ontwikkelen vormen van dienstverlening, je signaleert de relevante ontwikkelingen in de markt
- Je stemt af en werkt samen met de klantadviseurs en andere collega’s van klant, kwaliteit en markt

De werkplek

De procesgroep klant, kwaliteit en markt is een dynamische team dat verantwoordelijk is voor de belangrijkste ondersteunende cliënt-processen van Reinaerde. Adviserend (werving, verkoop, communicatie) en administratief (cliëntenadministratie, facturatie en declaratie, verantwoording). Wij “ontzorgen” cliënten, klanten en medewerkers op deze gebieden. De procesgroep bevindt zich in een veranderingsproces. We kijken samen vooruit en innoveren daar waar mogelijk.
Klantadvies brengt de ondersteunings vraag van de cliënt en het aanbod van Reinaerde bij elkaar en zorgt voor een passende financiering van de dienstverlening.

Vind jij het net als wij belangrijk dat de cliënt de juiste zorg krijgt aangeboden?

Wil je pro actief meedenken in het leveren van maatwerk?

Kun je een verbindende factor vormen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kwaliteiten
HBO werk en denkniveau.

Je bent representatief en legt makkelijk contacten met (potentiële) cliënten, hun verwanten en verwijzers

Je hebt een goed beeld van de dienstverlening van Reinaerde. En de verschillende vormen van financiering van dienstverlening

Je bent gericht op samenwerking

Competenties & vaardigheden

-           Je hebt een positieve, klant- en oplossingsgerichte houding

-           Je bent energiek en flexibel

-           Je bent communicatief en kunt zelfstandig werken

-           Je bent in staat om op adequate wijze een gesprek te voeren, ook in complexe situaties

-           Je kunt goed werken met Office toepassingen en software met cliëntengegevens.

-           Je hebt een goed beeld van de verschillende vormen van dienstverlening bij  Reinaerde

 

Gesprekken
De gesprekken staan gepland op woensdag 21 augustus en donderdag 22 augustus

Wij bieden
Je krijgt een contract van 24  uur per weekvoor bepaalde tijd van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.  Het salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45 of 50 afhankelijk van kennis en ervaring.
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Wiro Tullemans, klantadviseur, 06-10077135 of met Bjorn van den Berg klantadviseur, 06-22738856

 

Je kunt solliciteren tot 19 augustus 2019

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure