Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Drie Ringen

Enthousiaste begeleider gezocht voor locatie de Drie Ringen in Utrecht

Heb je interesse in de doelgroep ouderen met LVG/ MVG of NAH? Dan nodigen wij je binnen 24 uur uit om met ons mee te lopen. Het gesprek volgt meteen nadat je met onze bewoners en jouw nieuwe collega's kennis hebt gemaakt.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Het beste uit de client halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de client en of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten of behoud van de zelfredzaamheid van de client. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de client zich goed voelt. In het dagelijks leven van de client speel je een ondersteunende rol waarin je ook het sociaal netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol en voer je taken uit die bij jou zijn neergelegd.

Thuis bij Reinaerde de Drie Ringen

De Drie Ringen in Leidsche Rijn, Utrecht is een woon- en dagbestedingslocatie voor ouderen met een (licht tot matige) verstandelijke beperking of NAH. Op de 2 etages wonen in totaal 28 clienten. In de ondersteuning ligt de nadruk op begeleiding en ADL-zorg. Er bestaat de mogelijkheid voor de clienten om op locatie dagbesteding te krijgen. De locatie wordt gedeeld met een ouderenzorgorganisatie. Samen maken we gebruik van de faciliteiten van het gebouw De Drie Ringen.

Neem hier een kijkje binnen bij de Drie Ringen

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Geen gedoe maar we stemmen in overleg af of we gaan voor een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week.
 • Een salaris van maximaal € 2.675,-bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra      verlof.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde relevante MBO opleiding (minimaal niveau 3).
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van clienten met een verstandelijke beperking en met deze doelgroep.
 • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk.
 • Een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
 • Gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.
 • Kritische blik naar jezelf en je collega's en kan je omgaan met het geven en krijgen van feedback.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Simone Agenant telefoonnummer 06-82663340.We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Procedure

Heb je interesse? Klik dan op deze link om het formulier in te vullen.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt geïnteresseerd te zijn in het werken op de Drie Ringen, nodigen we je uit om mee te lopen. Na het meelopen, volgt dezelfde dag het gesprek.

 

.