Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Studio 10

Enthousiaste leerling gezocht voor Studio 10 in Nieuwegein

Start of wil je starten met de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4 en zoek je nog een leerzame leer-/werkplek? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Hoe je als leerling positieve energie brengt en ons bevraagt over wat je ziet

Als leerling bij Studio 10 combineer je leren en werken. Je gaat één dag in de week naar school en de andere dagen werk je op de locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden.

Je werkt in deze functie op een Werk & Dagbesteding locatie. Daarbij leer je hoe je cliënten een werkplek kan bieden waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen en op die manier een bijdrage kunnen leveren aan een goed eindproduct of een zinnige dagbesteding. Iedere cliënt is anders. Daarom leer je welke begeleiding cliënten nodig hebben.

Thuis bij Studio 10

Studio 10 is een Werk & Dagbesteding locatie in Nieuwegein, nabij een groot winkelcentrum en het St Antonius ziekenhuis Er werken ongeveer 100 cliënten bij Studio 10, verspreid over de twee locaties. Uitgangspunt van Studio10 is een locatie waar werk aan mensen wordt aangeboden, dat er toe doet, zoals het maken van producten of het aanbieden van diensten. Een mooi voorbeeld hiervan is maaltijdsoepen bereiden voor woonlocaties van Reinaerde of het maken van flyers en mooie houtproducten voor de verkoop. Hierdoor leveren zij een bijdrage aan de omgeving en verrichten belangrijk werk. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau en mogelijkheden een bijdrage leveren aan het eindproduct. Er zijn 5 verschillende afdelingen op Studio 10. Er is een tuin & onderhoud groep, een facilitaire groep, actieve varia groep, productie & creatieve groep  en een groep die zich met computerwerk bezig houdt. Op welke groep het leer werktraject gaat plaats vinden moeten we nog vast stellen. Meer informatie over de verschillende groepen kun je vinden op de https://www.reinaerde.nl/locaties-en-diensten/Locatie-detail/?id=295 

Jouw talent als leerling

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Je behandelt mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dus ook met veel respect. Om als leerling het verschil te maken, heb je:

  • Tenminste een afgeronde VMBO TL of MBO niveau 2 diploma
  • Zin om de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4 te gaan volgen.
  • Je bent 28 – 32 uur per week beschikbaar

Bij Studio 10 zoeken we fijne collega's. Voor ons betekent dat dat je gevoel hebt voor humor. Je bent een doorzetter en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Tot slot heb je affiniteit met de doelgroep en vind je het leuk om te werken met mensen met een beperking.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Wij bieden je een interessante werkomgeving bij een organisatie die maatschappelijk toegevoegde waarde realiseert vanuit een omvangrijk en breed dienstenpakket.
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast bieden wij:

  • Een opleidingstraject op maat, dat aansluit op jouw vooropleiding. Dit traject wordt volledig voor je betaald door Reinaerde. De duur is afhankelijk van de vooropleiding die je hebt  gevolgd, maar het traject sluit je altijd af met een volwaardig diploma.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg leerlingen salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een contract voor minimaal 28 p.w. voor de duur van je opleiding.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
  • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Over Reinaerde
Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer dan direct.  Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Trudy Nass, Begeleider C op Studio 10, zij is bereikbaar op 0306001190 (behalve op donderdag).

We zien je sollicitatie graag tegemoet!


De gesprekken vinden plaats op 27 augustus tussen 14-17 uur