Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Wijkersloot

Persoonlijk begeleider C, 24-32 uur, Wijkersloot, Nieuwegein

Ben jij een begeleider met ambitie voor het verzorgende/verpleegkundige vak? lees dan snel verder en reageer direct!

Als begeleider bij locatie Wijkersloot ben je een begeleider met ambitie voor het verzorgende/verpleegkundige vak. Je hart gaat sneller kloppen van de diversiteit aan doelgroepen. Geen hulpvraag is hetzelfde, geen dag is hetzelfde: het ene moment  schijf je een ondersteuningsplan  op maat, daarna bespreek je met een cliënt wat de mogelijkheden zijn om zelfstandig te gaan wonen en vervolgens begeleid je een cliënt bij het douchen. Hoe gaaf is dat?

 

Jouw functie

In deze functie ga je aan de slag om samen met je collega’s een fijne en veilige thuishaven te creëren voor onze cliënten. Wijkersloot is een verblijf inclusief behandelingslocatie (VIB) waar 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg geboden wordt. In totaal wonen hier 22 jongeren en jong volwassenen verdeeld in 2 woongroepen en 2 studio’s. De leeftijden variëren van 15 tot 29 jaar. Er wonen cliënten met een lichamelijke beperking (LG), niet aangeboren hersenletsel (NAH) en cliënten met een verstandelijk beperking met een zorgvraag. Dit maakt de functie heel afwisselend en uitdagend.

Het zit in je natuur om iedereen te zien zoals hij of zij is. Je ondersteunt de cliënt in zijn of haar zorgvraag en haalt het beste in hen naar boven. De cliënten hebben behoefte aan een persoonlijk begeleider die er staat, die met ze meedenkt en meehelpt om te bouwen aan een zelfstandige toekomst.

Je komt in een team van 16 mannen en vrouwen terecht : begeleiders, verpleegkundigen, VIG-ers, en een manager.  Zij zetten zich iedere dag weer in om de cliënten zorg op maat te bieden. Je doet dat nooit alleen, maar minstens met 1 collega samen. Dat vraagt soms om flexibiliteit, bijvoorbeeld dat je even bijspringt op de groep van je collega en dat levert veel gezelligheid en humor op met je collega’s en alle bewoners!

Het team verwelkomt graag een gedreven en gezellige collega. Ben jij de collega die we zoeken?

 

 Waar houd je je onder meer mee bezig?

 • Je schrijft ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering.
 • Je voert ondersteuningsplangesprekken met cliënt, begeleider en verwanten (Driehoek gesprek).
 • Je coördineert de zorg.
 • Je overlegt met de gedragskundige welke begeleidingsvorm het beste past bij de cliënt.
 • Je biedt ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)

 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Wij bieden je een interessante werkomgeving bij een organisatie die maatschappelijk toegevoegde waarde realiseert vanuit een omvangrijk en breed dienstenpakket.
 • Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:
 • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden, onder andere via de vrij toegankelijke online leeromgeving GoodHabitz
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) € 1.898,- en max. € 2.807,- (op basis van een contract van 36 uur).
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Begeleider C van toepassing.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

 

Jouw Profiel

 • Je beschikt tenminste over een relevante afgeronde opleiding niveau 4 (bijvoorbeeld MZ, Persoonlijk begeleider of SPW.
 • Je bent bereid de opleiding verpleegkundige of VIG te volgen. De opleidingskosten worden door Reinaerde vergoed.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties

 

Over Reinaerde

Voor 3000 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

 

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Pricella Damen, corporate recruiter, 06-22361508 vanaf 12 augustus kun je contact opnemen met Eric Dawson, manager, 06-51131399. We zien je sollicitatie graag tegemoet!