Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Selma Lagerlofweg

Begeleider (nachtzorg), 24 uur, Selma Lagerlöfweg, Woerden

Werk jij graag ‘s nachts op een plek waar veel te doen is? Kom dan bij ons werken op Reinaerde Selma Lagerlofweg in Woerden.

Hoe je als Begeleider nachtzorg positieve energie brengt

Jij zorgt ervoor dat de bewoners een rustige nacht hebben en de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Soms is dat een praatje voor het slapengaan maar vaak ook een gevarieerd aanbod van medische handelingen. Je wordt hier uiteraard voor geschoold. Daarnaast voer je gedurende de nacht taken uit die het team in de ochtend op gang helpen zoals de eerste ochtend zorg, het voorbereiden van de planning of van het ontbijt. De meeste bewoners kunnen goed aangeven welke zorg zij nodig hebben.

Je werkt samen met een collegiaal team medewerkers die net als jij ook regelmatig in de nacht werken.

Wil je naast de nachtdienst af en toe ook op de avond of dag werken, is dat bespreekbaar.

Thuis bij de Selma Lagerlöfweg

Bij de Selma Lagerlöfweg in Woerden wonen 26 volwassen cliënten met een lichamelijke beperking en soms ook met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Ook wordt er zorg geboden aan mensen die vanwege een progressief ziektebeeld ondersteuning nodig hebben.

De locatie van Reinaerde bevindt zich op loopafstand van station Woerden. De openbaar vervoer verbinding is goed te noemen.

De locatie is verdeeld in een gebouw waar 22 bewoners hun eigen appartement hebben en een nevenvestiging waar 4 cliënten wonen die zelfstandiger zijn maar wel gebruik maken van de ondersteuning van de begeleiders.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak om een keertje te komen kijken. Bewoners en medewerkers staan altijd open voor een praatje en kunnen jouw vragen beantwoorden. Je kunt dan zelf ook kijken of deze vacature wat voor jou is.

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde relevante opleiding.
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding
  • Emotionele weerbaarheid en relativeringsvermogen
  • Wanneer je over humor beschikt is dat een pré

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
  • Geen gedoe maar een contract voor bepaalde tijd en wel voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week.
  • Een salaris van maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct of uiterlijk 1 september 2019. Na je reactie wordt een gesprek op korte termijn gepland. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Gerrie de Vos 0348 40 53 50

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.