Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Diagnostisch centrum, Utrecht

Gedragskundige B, 16-36 uur, Dennendal, Den Dolder

Je werkt op het instellingsterrein in Den Dolder, in een multidisciplinaire setting, doe je diagnostisch onderzoek , behandel je individueel en mediërend via de teams en coach je de teams. Zo help je onze cliënten met een beperking en onze medewerkers verder.

Hoe je als Gedragskundige B positieve energie brengt

Elke dag is anders: direct werken met de cliënten, collega gedragskundigen en begeleiders.
Als Gedragskundige B ben je tevreden als je bijdraagt aan het welzijn van de cliënt door de medewerkers een sterke ondersteuning te bieden of door bij te dragen aan goede beeldvorming en  cliënten individueel of via de begeleiders te behandelen. Via onze bereikbare diensten is er ook buiten kantoortijden altijd een collega gedragskundige  beschikbaar om onze medewerkers te steunen. Zo nemen jij en jouw collega's  bijvoorbeeld de stress weg, zodat de medewerker weer verder kan. Soms door alleen te luisteren, soms door een concreet advies. Wat je ook doet, de cliënt heeft er uiteindelijk baat bij.

Thuis bij Reinaerde

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren Gedragskundige B voor de locaties Bomenhof 1 en 2 die tevens werkzaamheden voor het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling uitvoert Deze woningen liggen met 3 andere woningen aan een plein op het terrein van de locatie Den Dolder. De doelgroep is variërend van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot ernstig verstandelijk beperkt (EVB) in de leeftijd tussen 30 en 65 jaar.  Het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling biedt cliënten en hun familieleden diagnostiek en behandeling.

Het ene moment werk je 1-op-1 met een cliënt, het andere moment heb je een overleg met begeleiders of het multidisciplinaire team van wonen.  over de beste aanpak. Zoals elk mens, is ook elke cliënt met een verstandelijke beperking anders. Zo variëren de vragen die je krijgt, net als de locaties waar je komt. Eén ding hebben de locaties gemeen: de werksfeer is gemoedelijk en vriendelijk.

Je werkt teamoverstijgend en dus redelijk solistisch, maar je kunt altijd terugvallen op collega's als dat nodig is. Je doet het samen en nooit alleen. Dus neem zelf vooral het initiatief om naar de vakgroep of het teamuitje te gaan. Even gezellig samen eten en een pubquiz of een escape room. Met in totaal rond de 80 gedragskundigen zoeken we naar mogelijkheden om elkaar ook echt te spreken en te kunnen sparren.

De betekenis van Reinaerde

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We staan bekend om onze professionele en kwalitatieve diagnoses, behandelingen en coaching en zijn innovatief als het gaat om bijvoorbeeld preventie. Zo bieden we mensen met een beperking de best mogelijke begeleiding.

Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Een salaris van maximaal € 4499,- bruto per maand (FWG 60) op basis van 36 uur en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Gedragskundige B

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als Gedragskundige B het verschil te maken, heb je:

 • Een afgeronde Universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie.
 • Een diagnostiek aantekening (BAPD).
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen.
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt.
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid in huis.
 • Je staat voor je ideeën en denkt mee over verbetering.
 • Een flinke dosis humor.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct en uiterlijk 21 augustus 2019! Eerst nog een vraag of zin in een kopje koffie of thee op een van onze leuke horeca locaties? Neem dan contact op met Karen Schipper GZ-psycholoog op telefoonnummer 06-20447308
Voldoe je aan ons profiel maar spreekt de doelgroep je niet aan? Neem dan ook gerust contact op met Karin Schipper, we kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden.