Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Ontwikkeling en personeel

HR Adviseur, 32-36 uur, Nieuwegein en daarbuiten

Ben jij een echt buitenmens? En durf je het aan om een nieuwe rol samen met je collega's en interne partners vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echt buitenmens? En durf je het aan om een nieuwe rol samen met je collega's en interne partners vorm te geven? In deze veelzijdige rol ben je vaak op pad in het werkveld. Daar maak je verbinding en ben je HET aanspreekpunt voor onze managers en medewerkers. Daarnaast betrek je tijdig je collega HR specialisten op onderwerpen als verzuim,recruitment en leren en werken. Ben je een echte generalist en houd jij van schakelen, uitdagingen en diversiteit in het werk? Lees dan verder.

In lijn met onze koers 'Podium geven aan samenspel (2019-2021) en ontwikkelingen van de procesgroep Ontwikkeling & Personeel zoeken we een HR adviseur die vanuit zijn/haar rol bijdraagt aan de verdere realisatie van onze doelen.

Jouw functie

Om ons HR Advies team verder te versterken zijn wij op zoek naar een sterke HR adviseur die geen blad voor de mond neemt en trouw blijft aan de gedeelde visie en inhoud. Ga jij samen met ons bouwen aan een nieuwe toekomst? Je komt in een rol als vaste partner in het primaire proces. Daarbij adviseer je op het gebied van alle HR onderwerpen.  Doe je interventies op gedrag én zorg je dat HR processen goed lopen. De HR business partner is in die rol verantwoordelijk voor een eigen regio/gebied. Je treft daar een vaste collega controller die ook verbonden is aan het gebied. Samen trekken jullie regelmatig op. Geen dag is hetzelfde: soms ben je de adviseur, dan weer de coach of de expert. Je doet en doet ertoe. En daar word jij juist blij van! Je HR collega’s zet je regelmatig op een ander been. Ook omdat je de ontwikkelingen in het HR vak en de zorg goed volgt. Je weet de momenten van verbinding met hen goed te gebruiken en te richten om kennis te delen, te vergroten en elkaar te versterken. Je stuurt op een integrale aanpak waarmee je met andere disciplines echt waarde toevoegt aan het zorgproces voor onze cliënt. Je rapporteert in deze rol aan de manager HR.

Jouw talenten als HR adviseur

  • Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde hbo –opleiding, aangevuld met tenminste 5 jaar ervaring als HR adviseur;
  • Je bent een echte generalist, kan veel ballen tegelijk in de lucht houden en ook presteren onder druk;
  • Je bent initiatiefrijk en ondernemend met executie- en daadkracht;
  • Je bent analytisch sterk en in staat zaken bespreekbaar te maken. Jij kunt je adviezen goed formuleren en onderbouwen en bent een duidelijke meerwaarde voor de klant; \
  • e bent communicatief vaardig, hebt overwicht en overtuigingskracht. Daarnaast ben je organisatie- en omgevingsbewust en je werkt verbindend;
  • Flexibel, integer, betrouwbaar, innovatief en resultaatgericht. Dat ben jij.
  • Tenslotte beschik je over een auto en ben je bereid als buitenmens te reizen tussen de locaties.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe HR-adviseur kunnen zijn!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:

  • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. €3948,- (FWG 55);
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%; Een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA). Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Wij kunnen niet wachten in ieder geval. Je kunt reageren tot uiterlijk 3 september as. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen of appen met Inge Vlastuin (Strategisch HR Adviseur) op 06-23723624. We zien je sollicitatie graag tegemoet!