Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Vlindervallei

Gedragskundige A, 8 uur, Regio Veenendaal kinderen en jeugd

Gedragskundige A, 8 uur, Regio Veenendaal kinderen en jeugd

Ben jij een begeleider die ons team van behandelaars in de regio Veenendaal wil komen ondersteunen en daarbij zichzelf verder wil ontwikkelen in het doen van diagnostiek bij kinderen en jongeren met een beperking en het ondersteunen van begeleiders op de groep? Dan is dit je kans!

Alleen sollicitaties van interne kandidaten worden in behandeling genomen!

Over de regio Veenendaal

In de regio Veenendaal is een KDC waar dagbehandeling, zaterdagopvang, BSO en vakantieopvang wordt geboden. Daarnaast wordt ambulante begeleiding gegeven op de Blink (ZMLK school) en reguliere scholen in de regio. Ook wordt Ondersteuning Thuis en Opvoedkundige Gezinsbehandeling geboden. Er wordt intensief samengewerkt met het CJG. Binnen het KDC zijn diverse behandelaars actief, zoals een logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut, muziektherapeut en psychomotorisch therapeut.

Jouw rol als gedragskundige A

Als gedragskundige A bestaat jouw werk uit het ondersteunen van collega psychologen en orthopedagogen (gedragskundigen) bij het uitvoeren van psychologische diagnostiek en beeldvorming die leidt tot inzicht in (ondersteunings)behoeften, mogelijkheden, persoonlijk functioneren en competenties van de cliënt en hun cliëntsysteem. Het gaat voornamelijk om enkelvoudige problematiek. Bij meer specialistische vragen wordt het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling ingeschakeld. In een onderzoekstraject doe je een intake, vul je vragenlijsten in en werk je deze uit, bewaak je het proces. Je doet observaties in de thuissituatie en op school/dagbehandeling en overlegt met verwijzers. Je hebt een actieve inbreng in gesprekken met ouders en houdt ouders tijdens het traject op de hoogte van de voortgang en bevindingen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en aan verschillende overlegvormen t.b.v. de cliënt en de zorg/expertise die Reinaerde levert. Daarnaast ondersteun en adviseer de cliënt en zijn omgeving. Binnen het KDC ondersteun je groepen en levert een bijdrage aan beeldvorming, de ondersteuningsplancyclus en observatieperiode. Je zet video in om vragen te verhelderen en gedragsverandering in gang te zetten. Dit kan zowel op het KDC als in de thuissituatie zijn.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en de bereidheid een opleiding te volgen;
  • Het hebben bevoegdheid om VIB te geven is een pre;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mensen met een beperking;
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden
  • Je bent inititatiefrijk en houdt van verandering en vernieuwing

Hoe waarderen wij bij Reinaerde

  • Een tijdelijk contract van 8 uur (in overleg overeen te komen) voor de duur van 1 jaar, met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 55 afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een veelzijdige ontwikkelplek binnen de VG-sector waar je jezelf verder kunt verdiepen en bekwamen in het doen van diagnostiek.
  • Een enthousiast team collega’s van psychologen, orthopedagogen en GZ psychologen, die jouw ontwikkeling zullen begeleiden;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
  • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof; Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct en uiterlijk 30 augustus 2019. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Mirjam Ditewig (0682146562). 

Alleen sollicitaties van interne kandidaten worden in behandeling genomen!