Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Merenhof

Gedreven Begeleider, 24-36 uur, Merenhof

Ben jij een gedreven begeleider en zoek je een uitdagende baan? Dan zijn wij bij de Merenhof in Abcoude op zoek naar jou als begeleider!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als begeleider (C ) coördineer je de totale zorg- en dienstverlening aan een aantal cliënten met LG (N)AH. Je stelt ondersteuningsplannen op, evalueert en bewaakt de voortgang. Je ondersteunt de cliënten in hun woonsituatie gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde het maken van eigen keuzes, maatschappelijke en sociale participatie. Je voert persoonlijke gesprekken met cliënten en/of vertegenwoordiger en werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt.
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van (alle risicovolle en voorbehouden) handelingen en processen op de locatie en de daarbij komende contacten met gedragskundige, huisarts en andere disciplines.

Werkzaamheden tijdens een dienst bestaan uit ADL verzorging. Diplomering als VIG-er is een pré. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het team en het verder implementeren van het methodisch kader LG (N)AH Je neemt deel aan een van de werkgroepen binnen de locatie en of Reinaerde. Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen.

Thuis bij Reinaerde de Merenhof

De Merenhof is een centraal gelegen woonlocatie. Goed bereikbaar met de auto en OV (20 min vanaf zowel Utrecht Centraal als Amsterdam Centraal). Er wonen 29 jongeren en volwassenen die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand hebben.

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie neem dan een kijkje:

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Geen gedoe maar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Uren bespreekbaar tussen 24 en 36 uur per week.
 • Een salaris van maximaal € 2.807,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW).
 • Je haalt energie uit het werken met mensen, die door hun beperking jou ondersteuning en nabijheid nodig hebben
 • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon. (nb. wij hebben vaste nacht medewerkers).
 • Daarnaast werken we met zelf roosteren, d.w.z. dat jij zelf grote invloed hebt op je dienstpatroon

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Wie 't eerst komt wie 't eerst maalt". Wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben stoppen we de vacature. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Nicole Landzaat, manager, 06-22737108 We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Voor meer info mail naar recruitment@reinaerde.nl