Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Burgemeester Burgerhof

Zij-instromer, 28-32 uur, Burgermeester Burgerhof, Harmelen

Start jij binnenkort met de opleiding maatschappelijke zorg 3 of 4 of met de opleiding Verzorgende-IG (VIG) en zoek je nog een leerzame plek om te werken en leren? solliciteer dan direct!

Hoe je als zij-instromer positieve energie brengt

Als zij-instromer op locatie Burgermeester Burgerhof combineer je leren en werken. Je gaat één dag in de week naar school en de andere dagen werk je op de locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden.Je werkt in deze functie op een woongroep. Daarbij leer je hoe je cliënten begeleid en verzorgd in hun dagelijks leven. Iedere cliënt is anders. Daarom leer je welke verzorging cliënten nodig hebben.

Thuis bij de Burgermeester Burgerhof

De Burgemeester Burgerhof in Harmelen is een woonlocatie met 24 uur begeleiding voor 27 volwassenen met NAH. De leeftijd van de cliënten varieert van 40 tot 76.
De locatie ligt in Harmelen. Elke cliënt heeft zijn eigen kamer. Daarnaast zijn er twee huiskamers waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. De Burgemeester Burgerhof bestaat uit een woonlocatie waar 22 cliënten wonen. Daarnaast is er een nevenvestiging waar 4 cliënten wonen die zelfstandiger zijn maar wel gebruik maken van de 24 uur zorgverlening. 1 cliënt woont zelfstandig in een zelfstandige woning.

In deze functie werk je wisselende diensten. Samen met jou collega’s kijken jullie hoe het rooster ingedeeld worden.

Jouw talent als leerling

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Je behandelt mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dus ook met veel respect. Om als leerling het verschil te maken, heb je:

  • Tenminste een afgeronde VMBO TL of MBO niveau 2 diploma
  • Zin om de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4 volgen of de opleiding Verzorgende-IG
  • Je bent 28 – 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent ook in het weekend en op feestdagen inzetbaar

Bij de Burgermeester Burgerhof zoeken we vooral fijne collega’s. Voor ons betekent dat dat je gevoel hebt voor humor. Je bent een doorzetter en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Tot slot heb je affiniteit met de doelgroep en vind je het leuk om te werken met mensen met een beperking.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Wij bieden je een interessante werkomgeving bij een organisatie die maatschappelijk toegevoegde waarde realiseert vanuit een omvangrijk en breed dienstenpakket. Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast bieden wij:

  • Een opleidingstraject op maat, dat aansluit op  jouw vooropleiding. Dit traject wordt volledig voor je betaald door Reinaerde. De duur is afhankelijk van de vooropleiding die je hebt      gevolgd, maar het traject sluit je altijd af met een volwaardig diploma
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 30) € 1707,- en max. € 2546,-. O.b.v. 36 uur p.w. Ben je jonger dan 25 jaar? Dan krijg je het leerlingen salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg
  • Een contract voor minimaal 28 p.w. voor de duur van je opleiding
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%
  • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer dan direct.  Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Nicole Landzaat, manager op 06-22737108. We zien je sollicitatie graag tegemoet!