Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Vlindervallei zoekt begeleider A/B voor 1-8 uur

Begeleider A/B voor 1-8 uur Vlindervallei

Ben jij de nieuwe medewerker die met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van kinderen met een beperking?

Over Reinaerde de Vlindervallei

De Vlindervallei en Veenendaal richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en /of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling gericht op ontwikkelingsstimulering geboden, alsmede opvang op zaterdag, naschooltijd, in vakanties, en ambulante begeleiding. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind.

Jouw rol als begeleider

Het beste uit een kind halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren dat is jou wel toevertrouwd. Samen met het kind of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van het kind. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin het kind zich goed voelt. In het dagelijks leven van het kind speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Het uitvoeren van taken die bij jou zijn neergelegd. Je bent flexibel inzetbaar op alle groepen op de Vlindervallei.

Jouw kwaliteiten als begeleider

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 3);
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het werken met kinderen; 
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk;
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk; 
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties; 
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken; - Je bent stressbestendig, creatief en flexibel; 
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback;
 • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan.

Hoe waarderen wij bij Reinaerde

 • Een contract van 1-8 uur per week, voor onbepaalde tijd. Met dit contract kan je flexibel ingezet worden op de dagen dat je beschikbaar bent, ook als dit boven de 8 uur uitkomst.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG30 als A begeleider en FWG35 als B begeleider;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof;
 • Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct en uiterlijk 18 juli 2019. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Janneke Bos: 06-83246428. Je kunt solliciteren tot 31 augustus 2019.  Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.  Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.