Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Marokkodreef

Begeleiders wonen intensief Marokkodreef

Begeleiders B-C voor intensieve doelgroep kind jeugd, pilot locatie Triple-C

Ben jij de ervaren Begeleider B-C voor de intensieve doelgroep kind en jeugd, dan willen wij heel graag in gesprek. Tevens bieden wij begeleiding middels Triple c en vaste structuren! We willen graag samen bouwen aan stevige en vaste teams.

Reinaerde Marokkodreef

Als thuis wonen (tijdelijk) niet meer gaat, bieden we op de Marokkodreef, kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een verblijfsplek in een beschutte omgeving. In alle drie de woningen is er mogelijkheid tot logeren en wonen. Daarnaast is ook mogelijkheid tot observatie en behandeling, wanneer er een vastgelopen opvoedingssituatie is of onduidelijk is wat er met het kind of jongere aan de hand is. De woningen onderscheiden zich in leeftijd en ondersteuningsbehoefte. Op basis van de vraag van een kind of jongere wordt een passende plek gezocht. In nauwe samenwerking met kind, familie /wettelijk vertegenwoordigers bespreken we het perspectief voor de toekomst en wordt de eventuele behandeling vastgesteld. We verwachten van je dat je in een onregelmatig rooster werkt met uitzondering van nachtdiensten.

Over Reinaerde

Wij willen bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Wij moedigen kinderen en jongeren aan hun mogelijkheden te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Dit kunnen we alleen met vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn een team dat een proactieve rol neemt binnen de ontwikkeling van de woningen Marokkodreef in Utrecht. We zijn een divers, betrokken en reflecterend team en werken vanuit het Tripl-C gedachtengoed. De Marokkodreef is één van de pilot locaties Triple-C binnen Reinaerde wat inhoudt dat we actief ondersteund worden (middels o.a. systeemtrainingen, weerbaarheid trainingen en coaching-on-the-job) in het werken volgens het gedachtengoed van Triple-C.

Jouw functie

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van kinderen en jongeren met complexe problemen. Dit doe je aan de hand van Triple C: een behandelmodel waarin het erom draait dat de kinderen en jongeren het gewone leven ervaren.  Werken vanuit de Triple C gedachte betekent voor jou dat jij als begeleider je verdiept in het kind en jongere om hem of haar echt te leren kennen. De hulpvraag van onze cliënten vraagt van jou dat je verder kijkt dan hun gedrag Wij zoeken collega's die de focus weten te verleggen van gedrag naar de onderliggende behoeften van de cliënt. Je bent oprecht nieuwsgierig naar hoe je het kind en jongere kan ondersteunen in zijn of haar behoeften. Je geeft hen zoveel mogelijk ruimte om zelf keuzes te maken. Je denkt in mogelijkheden en niet vanuit de beperking. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de doelen die opgesteld zijn binnen het individuele ondersteuningsplan. Samen met het kind en jongere en zijn gezin ga je op zoek naar de best passende begeleiding en een zinvolle dag invulling. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin het kind en jongere zich thuis voelt.

Jouw kwaliteiten als begeleider

Voor de functie van begeleider op de Marokkodreef heb je:

  • een relevante MBO op minimaal niveau 3 (voor begeleider B) en minimaal MBO niveau 4 (voor begeleider C) opleiding succesvol afgerond.
  • een flinke dosis lef, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen.
  • gevoel voor humor, kan relativeren en bent niet bang voor onverwachte situaties.
  • een open en respectvolle houding en bent sociaal vaardig.
  • respect voor andere culturen en achtergronden.

Hoe waarderen we bij Reinaerde

Een  uitdagende baan, waar veel voldoening uit te halen is!

  • Een contract van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van min. € 1.754,- en max. € 2.607,- (FWG 35) en min. € 1.850,- en max. € 2.836,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg afhankelijk van functie en ervaring.
  • Reinaerde biedt medewerkers ruimte om met hun vak bezig te zijn en om te blijven groeien. Zowel in hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Dat is ook in het belang van cliënten. Specifiek op deze locatie worden er bijvoorbeeld trainingen Triple -C aangeboden en weerbarheid trainingen en coaching-on-the-job.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
  • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Annika Langhout, 06 - 52285919, aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie mail naar recruitment@reinaerde.nl