Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Expertises

Arts verstandelijk gehandicaptenzorg

Bij Reinaerde Woudenberg (locatie De Heygraeff) en Den Dolder (locatie Dennendal) zijn we zoek naar een enthousiaste arts verstandelijk gehandicapten. Zoek jij naar dynamiek in je werk door als arts tussen je cliënten in te staan? Lees dan snel verder.

 

Over Dennendal/De Heygraeff

Beide locaties zijn instellingsterreinen van Reinaerde welke zijn gelegen tussen de bossen. De cliënten die hier wonen verschillen sterk van elkaar in ontwikkelingsniveau en hun zorgvraag. Sommige cliënten wonen zelfstandig onder begeleiding, anderen hebben intensieve zorg nodig. Naast mensen met een verstandelijke beperking, wonen bij Reinaerde ook mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Jouw werk als arts verstandelijk gehandicapten

Als AVG biedt je optimale medische ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe je samen met een team van artsen, psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Binnen dit team heb je een coachende rol. Daarnaast werk je nauw samen met begeleiders van de verschillende locaties.

Als arts verstandelijk gehandicapten sta je direct tussen de bewoners in. De casuïstiek die je krijgt is heel divers. Door de grote diversiteit aan doelgroepen (EVG, NAH, LVG, ouderenzorg en kinderenzorg), kun je zelf een richting bepalen die je op wilt gaan. Jouw dagelijkse takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Volgen van de gezondheid van de cliënt en verrichten van preventief onderzoek;
 • Behandelen van cliënten met een complexe zorgvraag;
 • Nauw samenwerken met de verpleegkundig(e)(specialist) en de huisarts;
 • Participeren in het multidisciplinair team van paramedici en gedragskundigen en werkt samen met de manager van de locatie in het kader van de zorg rondom de cliënten;
  Adviseren en coachen begeleiders t.a.v. medische vraagstukken;
 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorg;
 • Mogelijk deel uitmaken van diverse expertiseteams o.a. Autismeteam, Zintuigteam en het team Gezonde leefstijl
 • Meedraaien in de ANW diensten als AVG-achterwacht van de verpleegkundig(e)(specialist).

De betekenis van Reinaerde

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We staan bekend om onze professionele en kwalitatieve diagnoses, behandelingen en coaching en zijn innovatief als het gaat om bijvoorbeeld preventie. Zo bieden we mensen met een beperking de best mogelijke begeleiding.

Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden.
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Een salaris van maximaal 6153,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 70 ) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk met af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als arts verstandelijk gehandicapten

Je  beschik  over goede contactuele en communicatieve eigenschappen, bent gericht op goede samenwerking, werkt graag in teamverband en beschikt over een gezonde dosis humor. Je draagt kennis en vaardigheden graag over en beschikt over een coachende werkstijl. Je bent initiatiefrijk en levert graag een actieve bijdrage aan de medische beleidsontwikkelingen. Je bent gericht op je eigen ontwikkeling en staat open voor activiteiten en bijeenkomsten die dit bewerkstelligen.

Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een BIG-registratie.
 • Beschik je over een rijbewijs en auto.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Marion Veltman-de Vries 0638896243

Voor meer informatie mail naar recruitment@reinaerde.nl