Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Woudenberg

1-op-1-Begeleider, Reinaerde Woudenberg, Boog 2

Bij Reinaerde Woudenberg (locatie De Heygraeff) zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde begeleiders. Zoek jij altijd de grenzen op? Staat ontwikkeling van de cliënt bij jou centraal? Dan is deze veelzijdige baan wat voor jou.

Over de woning (Boog 2A)

Vlak naast het Henschotermeer, verscholen tussen de bomen, ligt locatie De Heygraeff. Op deze locatie vind je onder andere woning Boog 2a. Hier wonen zes cliënten variërend in de leeftijd van 22 tot 70 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Vanaf september krijgt één van de cliënten 1-op-1 begeleiding. De begeleiding is gericht op de ontwikkeling van deze cliënt. Samen met jouw team gaan jullie voor de maximale ontwikkeling van de cliënt.

Jouw rol als begeleider B

Naast het 1-op-1 begeleiden werk je ook met de andere vijf cliënten. Dit maakt het werken zeer gevarieerd. De cliënten hebben verzorging nodig, waarbij je bij enkele cliënten gebruik maakt van tilliften. Daarnaast biedt je hen structuur en voorspelbaarheid. Je communiceert door middel van verwijzers en gebaren. De cliënten kunnen in zekere mate moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien. Dagelijks houdt jij je onder andere bezig met:

 • Het in teamverband creëren van goede woon/leefomstandigheden voor de cliënten op het gebied van verzorging en begeleiding;
 • Het uitvoeren van activiteiten in het dagprogramma, zoals wandelen, fietsen, koken, enz.
 • Verrichten van ondersteunende taken binnen de woning zoals kasbeheer, maandrapportages etc.
 • Het uitvoeren van individuele ondersteuningsplannen.

Het team is momenteel sterk in ontwikkeling. Zo wordt er nu nog gewerkt met de methodiek Active Support, maar wordt er nu gezocht naar een meer passende methodiek.

De betekenis van Reinaerde

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We staan bekend om onze professionele en kwalitatieve diagnoses, behandelingen en coaching en zijn innovatief als het gaat om bijvoorbeeld preventie. Zo bieden we mensen met een beperking de best mogelijke begeleiding.

Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden.
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • Een salaris van maximaal € 2675,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk met af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Begeleider B

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

Een mbo-opleiding richting zorg, minimaal op niveau 3

 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om naar De Heygraeff te reizen (de locatie is slecht bereikbaar met het OV).
 • Je bent bereid om wisselende diensten te werken (ochtend vanaf 06:45 en avond tot 22:15 uur), ook in weekenden en feestdagen.

Op de Heygraeff zoeken we vooral fijne collega’s. Voor ons betekent dat dat je gevoel hebt voor humor. Je bent een doorzetter en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Tot slot heb je affiniteit met de doelgroep en vind je het leuk om te werken met mensen met een beperking.

 

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Jeroen van Schaik, 06 – 22 75 68 71.

Voor meer infromatie mail naar Recruitment@reinaerde.nl