Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Ontwikkeling en personeel

Strategisch Adviseur Recruitment

Strategisch Adviseur Recruitment (32-36 uur)

Je hart gaat sneller kloppen van het, samen met het recruitment team, verder professionaliseren en het op de kaart zetten van recruitment in de organisatie. Je gaat aan de slag met tactische en strategische vraagstukken en pakt de regie op de senior staf vacatures. Gespreid bedje? Nee. Bouwen en toegevoegde waarde leveren? Ja.

Jij gaat recruitment binnen de organisatie op tactisch en strategisch niveau verder op de kaart zetten. Je stelt (jaar)plannen op, stuurt het recruitmentteam functioneel aan en bent het eerste aanspreekpunt voor recruitment binnen de organisatie. Ook ga je aan de slag met diverse projecten zoals het; optimaliseren van ons recruitmentsysteem, website, proces, referral recruitment en analytics.

Daarnaast pak jij de regie over de (senior) staf vacatures en ben jij verantwoordelijk voor het gehele wervingstraject. Voor elke vacature stel jij een wervingsplan op. Op basis van een intake met de vacaturehouder schrijf jij een wervende vacaturetekst, kies jij de beste wervingskanalen en ga je proactief op zoek naar de beste kandidaten voor de rol. Je neemt de verantwoordelijkheid voor een uitstekende candidate experience en daarin stuur je zo nodig de vacaturehouder en andere betrokkenen bij. Je weet dat je data en sturingsinformatie nodig hebt om recruitment verder te optimaliseren, dus meet je zoveel mogelijk door en ga je sturen op deze data. Samen met een team van recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie experts ga je zoveel mogelijk waarde toevoegen. Dat er nog een hoop te winnen en te verbeteren is, zie jij juist als een uitdaging!

Het recruitmentteam bestaat uit 2 recruiters, een adviseur arbeidsmarktcommunicatie en ondersteuning op recruitment. Je rapporteert aan de HR Manager.

Jouw talenten als Strategisch Adviseur Recruitment

  • Je beschikt tenminste over een afgeronde hbo- of wo-opleiding, aangevuld met minimaal 8 jaar werkervaring als corporate recruiter en hebt ervaring met complexe tactische en strategische vraagstukken;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het adviseren van bestuur en management en het leiden van projecten;
  • Vanuit jouw passie voor het recruitmentvak ben je volledig op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Je ontwikkelt en verbetert graag en bent in staat het ook te implementeren in de organisatie. Daarvan kun je mooie voorbeelden noemen als je hier op gesprek komt;
  • Je bent sterk in het schrijven van wervende (vacature)teksten en plannen;
  • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden, bent organisatiesensitief, resultaatgericht en in staat prioriteiten te stellen. Oh, en niet onbelangrijk, je houdt van veranderingen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:
Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden. Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. €4499,- (FWG 60), afhankelijk van je kennis, ervaring en takenpakket.
Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Over Reinaerde
Voor 3000 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?
Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Wij kunnen niet wachten in ieder geval. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen of appen met Malou Snel (Corporate Recruiter) op 06-46156833 of masnel@reinaerde.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!