Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt begeleiders

Begeleider B, 24-32 uur, Voordorp, Utrecht

Wil jij het beste uit de cliënten van Voordorp halen en draag je bij aan het welzijn van de cliënt? Lees dan vooral verder want we zijn op zoek naar jou!

Werken bij Reinaerde
Reinaerde wil samen bouwen aan een betere wereld waarin ieder een rol van betekenis heeft. Hierbij horen vier themas; gehoord en gezien worden, de kracht van samen, werkplezier en innovatie als motor. Wil jij met ons mee bouwen aan een betere wereld, een afwisselende en uitdagende baan en weet je met jouw talenten onze cliënten van reinaerde Voordorp een prettige oude dag te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze cliënten hebben elk hun eigen persoonlijke hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Je weet hoe je een prettige sfeer kunt creëren op de groep, waarin de cliënten zich veilig en ontspannen kunnen voelen. We ondersteunen de cliënten bij het ontwikkelen en behouden van hun zelfredzaamheid. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van onze cliënten verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

Reinaerde Voordorp
Reinaerde Voordorp in Utrecht is een wooncentrum voor LVB en MVB cliënten. Er wonen 12 cliënten in de leeftijd van 50 tot 85 jaar. In de ondersteuning ligt de nadruk op de begeleiding van de ouder wordende cliënt, bij ADL, HDL, en op sociaal emotioneel gebied. In ons wooncentrum wordt veel zelfstandigheid verwacht omdat de diensten veelal zelfstandig gedraaid worden. Maar we zijn een betrokken team dat zelf ook graag nieuwe dingen leert. Wil je meer weten over onze doelgroep en de locatie, klik dan hier.

 Jouw kwaliteiten

  • In bent in het bezit van een diploma MBO MZ niveau 4 of HBO SPH.
  • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur. Je werkt onregelmatig, ook in de weekenden.
  • Een collega die zelf verantwoordelijkheid neemt en het belang van onze cliënten voorop stelt.
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
  • Je bent consequent en betrouwbaar.
  • Je hebt geduld en kunt omgaan met cliënten die een appèl doen op je incasseringsvermogen.
  • In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Je bent in staat je eigen mening te geven, om te luisteren, te enthousiasmeren en aan te sluiten bij de cliënt en je collega’s.
  • Je kan omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.Je biedt op een professionele neutrale wijze, veiligheid aan de cliënt.

Wij bieden
Een contract van 24-32 uur voor onbepaalde tijd.  Een salaris van min. € 1.800,- en max. € 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Locatie Voordorp biedt een plek met volop leermogelijkheden, van het leren schrijven van een ondersteuningsplan tot het zelfstandig draaien van een dienst.

Gesprekken
De gesprekken worden in overleg en het liefst op korte termijn gepland.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Methorst (nmethorst@reinaerde.nl) of Ilse Verheijen (iverheijen@reinaerde.nl)

Wij ontvangen je CV en motivatie graag uiterlijk 29 juni 2019.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de sollicitatieprocedure.