Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Reinaerde

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Jij gaat in deze nieuwe rol arbeidsmarktcommunicatie voor Reinaerde gaan opzetten, inrichten en vormgeven. Hoe gaaf is dat? Het staat echt nog in de kinderschoenen nu. Maar daar gaat jouw hart juist sneller van kloppen. Je krijgt energie van het professionaliseren van arbeidsmarktcommunicatie en het in de markt zetten van Reinaerde als werkgever. Op een vernieuwende, creatieve en onderscheidende manier.

Jouw functie
In deze nieuwe functie ga jij Reinaerde als aantrekkelijke en onderscheidende werkgever in de arbeidsmarkt zetten. Op werkgevers-, doelgroep- en vacatureniveau. Van strategie tot uitvoering. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van onze employer value proposition en vertaalt dit verder door in wervingsmiddelen en -kanalen. Je wordt verantwoordelijk voor ons werkgeversmerk en alle content (foto’s, teksten, filmpjes, flyers, promotiemateriaal, etc). Je adviseert de recruiters bij het inzetten van extra wervingsacties. Je creëert en beheert onze social media uitingen met betrekking tot alle externe arbeidsmarktcommunicatie. Ook ga je onze candidate experience optimaliseren. En je wordt verantwoordelijk voor onze werken-bij website. Vanzelfsprekend gebruik je data en analytics en meet je alles zo goed mogelijk door.

Je haalt alles uit de kast. Want onze wervingsdoelgroepen zijn schaars, heel schaars. En ons budget is zeker niet ongelimiteerd. Je weet onze medewerkers in te zetten als ambassadeurs. Je zoekt daarnaast de verbinding met communicatie, vacaturehouders, management en overige stakeholders in de organisatie. En zij weten jou te vinden. Ook met samenwerkingspartners (in de regio) zoals Utrechtzorg en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland trek jij op. Dat er nog een hoop te winnen en te verbeteren is, zie jij juist als een uitdaging!

Jouw talenten als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

  • Je beschikt tenminste over een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als (online) arbeidsmarktcommunicatiespecialist, employer brand specialist of recruitment marketeer. Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie is een must. Vanuit jouw passie voor het recruitment- en arbeidsmarktcommunicatievak ben je volledig op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en volg je deze op de voet. We kunnen je er ’s nachts voor wakker maken.
  • Je bent een echte bouwer en hebt een duidelijk visie waar je naar toe wilt met ons werkgeversmerk.
  • Je ontwikkelt en creëert graag, bent in staat draagvlak te creëren en het daadwerkelijk ook te implementeren in de organisatie.
  • Je bent een uitstekende schrijver en sterk in het creëren van wervende content.
  • Je bent resultaatgericht, organisatiesensitief, in staat prioriteiten te stellen en hebt overtuigingskracht. Oh, en niet onbelangrijk, je houdt van veranderingen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:
Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden.
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. €4499,- (FWG 60), afhankelijk van je kennis, ervaring en takenpakket.
Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Over Reinaerde
Voor 3000 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?
Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Wij kunnen niet wachten in ieder geval. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen, appen of mailen met Malou Snel (Corporate Recruiter) op 06-46156833 of masnel@reinaerde.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!