Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Voordorp

Stagiaire Voordorp

Een leuke en leerzame stageplek, een gezellig en gemotiveerd team en stagevergoeding! En weet jij hoe je jouw talenten kunt inzetten om onze cliënten een fijne oude dag te bieden? Dan is een stage bij Reinaerde Voordorp iets voor jou!

Stage lopen bij Reinaerde
Reinaerde vindt praktijkopleiden belangrijk. Naast goede begeleiding en praktijkontwikkeling wilt Reinaerde stagiaires een leuke en leerzame ervaring meegeven. En wij hopen dat jij als stagiaire iets voor onze cliënten kan betekenen. Je draagt tijdens jouw stage bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid onze cliënten. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Het is fijn als jij je talenten weet in te zetten op de groep en een prettige en veilige sfeer weet te creëeren, waarin de cliënten zich zelf kunnen zijn. We willen graag de cliënt ondersteunen in het vergroten en behouden van hun zelfredzaamheid. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van onze cliënten verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

Reinaerde Voordorp
Reinaerde Voordorp is gelegen in Utrecht en is een wooncentrum voor LVB en MVB cliënten. Er wonen 12 cliënten in de leeftijd van 50 tot 85 jaar. In de ondersteuning ligt de nadruk op de begeleiding van de ouder wordende cliënt, bij ADL, HDL, en op sociaal emotioneel gebied. Wil je meer informatie over de doelgroep en de locatie? Klik dan hier.

 
Wat wij van jou vragen

- Je volgt een opleiding: MBO MZ niveau 3, 4 of HBO SPH.
- Het is fijn als je minstens 14 uur in de week stage komt lopen.
- Een praktijkovereenkomst vanuit school met daarop de stageperiode en het aantal stage-uren.
- We vinden het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces.
- Durf je kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en weet je om te gaan het geven en krijgen van feedback.
- Je bent bereid om onregelmatig en in het weekend te werken.

 
Wat hebben wij jou te bieden
Stagevergoeding! Mits je meer dan 150 uur stage loopt kom je in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.

Natuurlijk bieden we je een SBB erkende stageplaats.  Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox. Van het leren schrijven van een ondersteuningsplan tot een het zelfstandig draaien van een dienst. We zijn een betrokken team dat zelf ook graag nieuwe dingen leert.

Kortom Reinaerde Voordorp biedt een stageplek waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.


Kennismakingsgesprek
Mochten wij enhousiast zijn geworden door jouw motivatiebrief, dan nemen we meteen contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen!

 

Heb je nog vragen? 
Heb je nog vragen dan mag je mailen naar Nicole Methorst (nmethorst@reinaerde.nl) of Ilse Verheijen (iverheijen@reinaerde.nl). Of neem een kijkje op onze website www.reinaerde.nl.

Je kunt solliciteren tot eind juli 2019.