Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Flexbureau

Traineeship Begeleider in Ontwikkeling, mbo-niveau 4, 28-32uur, Utrecht.

Heb je (bijna) een relevant mbo-diploma niveau 4 op zak, heb je de ambitie jezelf verder te ontwikkelen binnen de Gehandicaptenzorg (GHZ) en kun je niet kiezen of je op een begeleider B of een begeleider C functie moet solliciteren? Grijp dan deze unieke kans!

Reinaerde biedt jou een traineeship, waarbij je werkt als (uitvoerend) begeleider B en oefent in taken en vaardigheden die bij de begeleider C functie horen (zoals aansturen, vooruitkijken en verantwoordelijkheden met betrekking tot het persoonlijk begeleiderschap).

Wat biedt Traineeship Begeleider in Ontwikkeling (BO) jou?
Traineeship BO biedt jou een vliegende start en een unieke kans volop ontwikkeling en afwisseling! Je start als begeleider B en krijgt een ontwikkeltraject van 1 ½ jaar. Je start in de zomerperiode eerst als vakantieprofessional om gedurende 2 à 3 maanden kennis te maken met de verschillende doelgroepen, op verschillende locaties. Vanaf 1 oktober word je voor 6 maanden aan een vaste locatie gekoppeld waar je je kunt ontwikkelen tot een stevige begeleider B. Na deze 6 maanden rouleer je met de andere trainees en ga je 8 maanden op een andere locatie aan de slag waar je je verder kunt ontwikkelen tot een stevige begeleider C. Gedurende de 1 ½ jaar dat je als trainee werkt volg je samen in een groep met andere trainees, interne trainingen en workshops, heb je intervisie en krijg je coaching. Zo kun je in je in je eigen tempo, met alle extra ondersteuning die je nodig hebt, ontwikkelen tot een stevige begeleider C. Dat wil jij toch ook?

In het traineeship staan we stil bij: ken jezelf, ken je vak en ken je organisatie. Hiervoor krijg je, gemiddeld drie middagen per maand, trainingen, workshops en intervisie. Dit valt binnen werktijd. Ook word je gekoppeld aan een coach. De coaching, trainingen en workshops worden verzorgd door deskundige professionals van binnen of buiten Reinaerde. Je ontwikkelt je tot een begeleider C en gaat, na afloop van het traineeship, op een vaste plek binnen Reinaerde werken.


Wij zoeken jou!
- Je hebt minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding, op niveau 4.

- Je bent nieuwsgierig, leergierig en weet van aanpakken.
- Je wil jezelf blijven ontwikkelen en je bent daadkrachtig en zelfstandig.
- Je hebt nul tot drie jaar werkervaring.

Wat biedt Reinaerde jou?
- Per 1 juli 2019 een traineeship voor anderhalf jaar, direct een vast contract als begeleider B, die mogelijk later omgezet wordt naar begeleider C.

- Als trainee krijg je gedurende anderhalf jaar drie dagdelen per maand training/scholing en intervisie gericht op het vak als begeleider.
- Je krijgt een contract van minimaal 28 en maximaal 32 uur per week (in onregelmatige diensten) voor onbepaalde tijd met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Een salaris van min. € 1.800,- en max. € 2.675,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
- Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
- Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.
- Een kans om met de leukste cliënten van de provincie Utrecht te werken!

Zie jij in elke beperking een kans?
Dan kunnen wij wel eens een hele goede match zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Wij kunnen niet wachten in ieder geval. Eerst nog een vraag? 030-2299941 We zien je sollicitatie graag tegemoet!