Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Flexbureau

Vakantie Professional Zorg

Vakantie Professional Zorg

Tijdens de zomer ervaring opdoen met verschillende cliënten op locaties rondom Utrecht? Dat kan als vakantieprofessional bij Reinaerde!

Jouw werk
Het doel van je werk is het ondersteunen van de cliënt bij zijn dagelijkse bezigheden, op zo’n manier dat de cliënt een prettige zomerse dag ervaart! Daarbij doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen omdat iedere cliënt zijn eigen achtergrond heeft. Zo werk je met cliënten met een verstandelijke beperking, autisme of psychiatrische problemen. Omdat jij een zorgopleiding volgt of net hebt afgerond, kun jij hen goed begeleiden.

Je werkplek
Je wordt flexibel ingezet en komt te werken met een collega in de regio Woudenberg, Zeist (Den Dolder), Lekstroom (Nieuwegein, IJsselstein en Houten), Utrecht en Noord-West Utrecht (Woerden, Harmelen, Abcoude). Maar ook als je uitsluitend voor een van deze locaties aan de slag wil, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt of hebt een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op MBO 3 niveau;
  • Je vindt het niet erg om onregelmatig te werken (vroeg, dag, laat en weekenden);
  • Je vindt het een uitdaging om op verschillende locaties te werken;
  • Je bent flexibel en hebt een positieve houding;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wij bieden
Een dienstverband gedurende de zomerperiode voor de maanden die je beschikbaar bent, waarbij het aantal uren in overleg gaat en afhankelijk is van je beschikbaarheid. Ben je gediplomeerd? Dan ontvang je een salaris van  min. €1.800,- en max. €2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Volg je nog een zorgopleiding? Dan vind salariëring plaats op basis van je aantoonbare werkervaring.  Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde heeft een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA). Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof. Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega’s. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je vragen
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen via 030-2299941. Ben je enthousiast geworden? Dan zien je sollicitatie graag tegemoet! Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.