Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Utrecht

Verpleegkundig specialist, 36 uur, Reinaerde, Regio Utrecht

We zoeken een verpleegkundig specialist die mee wil denken en bijdragen aan de doorontwikkeling en positionering van deze functie in het integrale zorgveld. als jij deze kans wilt grijpen; solliciteer dan!

 

 

De werkplek

De verpleegkundig specialist wordt binnen het hele werkveld van Reinaerde ingezet. Dus je bent werkzaam op díe plekken waar intensieve behandeling en zorg  deel uitmaakt van de zorg aan cliënten die bij Reinaerde wonen. Maar ook daar waar de gevraagde zorg aansluit bij de expertise van de verpleegkundig specialist.
Als verpleegkundig specialist maak je zowel onderdeel uit van een medisch team, als van het interdisciplinaire team dat integraal zorg verleent aan cliënten.  Je hebt  hierin een eigen specifieke rol die momenteel in ontwikkeling is. Dé kans om mee te denken en bij te dragen aan de doorontwikkeling en positionering van deze functie in het integrale zorgveld.
Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. We moedigen cliënten aan het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities realiseren?

Jouw werk

Als verpleegkundig specialist zet jij je kennis op het gebied van lichamelijke en mentale gezondheidsproblematiek in bij het beoordelen van aandoeningen bij mensen met een verstandelijke beperking. Als geen ander weet jij hun manier van communiceren te duiden en aandoeningen te beoordelen, vooral als er ook handicap gerelateerde medische problemen meespelen.  Je weet als geen ander dat je juist met deze cliënten rekening moet houden met o.a. een beperkt ziektebesef en ziekte-inzicht, barrières in communicatie en coöperatie, atypische klachtenpresentatie en mogelijke afwijkende reacties op medicatie.

collega Thijs over werken als Verpleegkundig specialist: "Ondanks dat het werk met deze doelgroep soms ingewikkeld is, zorgen de cliënten er wel weer elke dag voor dat ik meerdere geluksmomentjes heb'.

Jouw kwaliteiten

• Je hebt een diploma HBO master tot verpleegkundig specialist en als zodanig geregistreerd;
• Je hebt coachende en coördinerende vaardigheden.
• Je bent een zelfstandige, verbindende en een daadkrachtige persoonlijkheid.
• Je neemt initiatief en staat open voor verdere ontwikkeling van jezelf in deze nieuwe functie.
Voor het uitvoeren van deze functie zijn het in bezit hebben van een auto en rijbewijs noodzakelijk.

 
Wij bieden

Een contract voor 36 uur per week, voor onbepaalde tijd. De functie is nog niet gewaardeerd, het salaris is vooralsnog min. € 3.084 en max. € 4.499 (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Veltman – de Vries: 06 - 3889 6243.
Jouw brief zien we graag zo spoedig mogelijk tegemoet, waarna je binnen een paar dagen een reactie krijgt over het verdere verloop van de procedure.
Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.