Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Utrecht

(neuro)psycholoog, orthopedagoog, GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist voor volwassenen met NAH en/of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en evt psychiatrische problemen. 16-20 uur VAST, Regio Utrecht

Ben jij een (neuro)psycholoog, (ortho)pedagoog, GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, die een passie heeft voor het werken met mensen met niet-aangeboren-hersenletsel en/of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand. Dan zijn wij op zoek naar jou voor een vaste baan voor 16-20 uur. Meer uren zijn bespreekbaar

De werkplek

Reinaerde zet inhoudelijke deskundigen in bij alle organisatieonderdelen die zich direct richten tot de cliënt en zijn netwerk. Deze deskundigen zijn georganiseerd in vijf regionale expertise teams. Naast het zorgen voor multidisciplinaire ondersteuning en behandeling voor de cliënten van Reinaerde vanuit de regionale expertiseteams, wordt bovenregionaal diagnostiek en behandeling aangeboden vanuit het Diagnostisch Centrum en vanuit een aantal eerstelijnspraktijken. Wij zoeken iemand die op meerdere LG-NAH locaties in de regio Utrecht en Woerden wil komen werken.

Jouw werk

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en deskundige en bij voorkeur ervaren collega voor het regionale expertiseteam in Utrecht/Noord-West Utrecht. Je bent werkzaam meerdere LG-NAH locaties in de wijk waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Hier wonen (jong) volwassenen met NAH of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en soms psychiatrische problemen. Je zult gaan samenwerken met de (multidisciplinaire) teams rondom deze cliënten waarbij je in jouw rol richting geeft aan de uitgezette behandellijn. Ook neem je samen met alle managers en gedragskundigen deel aan het LG-NAH platform en zijn wij aangesloten bij het hersenletselteam Utrecht.  

Je bent onderdeel van een enthousiast en actief team van gedragskundigen. Binnen het team hechten we veel waarde aan samen werken en leren, professionalisering en het zoeken naar verbeterkansen om in samenwerking met andere disciplines de zorg voor onze cliënten te optimaliseren.

Tot de kerntaak behoort het coachen en ondersteunen van begeleiders binnen de woonlocaties. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het behandelplan (inclusief beeldvorming en diagnostiek), daarnaast speelt de coördinatie van de (multidisciplinaire) behandeling van cliënten een belangrijke rol. Dit betreft afstemming tussen de verschillende disciplines en het inhoudelijk aansturen van het team bij de uitvoering, evaluatie en de eventuele bijstelling van de individuele behandelplannen. Daarnaast wordt bijgedragen aan beleidsadvisering en ontwikkeling.

 Kernwaarden zijn: Professioneel (vakmanschap) Respectvol (naar cliënten en medewerkers) en Ondernemend (proactieve /positieve houding, we staan open voor nieuwe ontwikkelingen).

 Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding orthopedagogiek of (neuro) psychologie, eventueel aangevuld met een GZ opleiding, postmaster K&J of opleiding tot Orthopedagoog Generalist en beschikt over een diagnostiek aantekening (BAPD).
  • Je hebt ervaring met werkzaamheden als beeldvorming, diagnostiek, coachen van begeleiders en het enthousiasmeren in methodisch werken.
  • Je hebt ervaring met het werken met mensen met NAH en/of mensen met een lichamelijke beperking met een LVB/MVB.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken in een multidisciplinair behandelteam.
  • In bezit van rijbewijs en auto.

 Wij bieden

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 16 - 20 uur met een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60/65 (min. € 3.084 en max. € 5.296). We stellen het uiteindelijke pakket van woningen graag samen met jou samen. Hierbij streven we naar het kunnen bieden van goede nabijheid voor de teams in samenwerking met de manager. Opleiden (oa de GZ-opleiding), ontwikkelen en werkbegeleiding maken onderdeel uit van ons werk. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

 Heb je nog vragen?

Voor inhoudelijke of praktische vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Karen Schipper, gedragskundige/GZ-psycholoog, 06-20447308 of Michelle van de Kraats, gedragskundige, 06-13612069.

 e kunt solliciteren t/m 16 mei aanstaande.

De gesprekken staan gepland op 22 mei in de ochtend.

 Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.